Ερώτηση dioskouroibc.gr: Πείτε μας τη γνώμη σας για τον αγώνα με το Αγρίνιο.

 

Χωλόπουλος: Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο προπονητή για την νίκη αλλά και για την μέχρι τώρα πορεία του. Νομίζω ότι δίκαια χάσαμε το σημερινό παιχνίδι γιατί δεν καταφέραμε να κάνουμε κάποια πράγματα, αυτό μας συμβαίνει στα περισσότερα παιχνίδια διότι οι παίκτες μας δεν έχουν την εμπειρία να φτάνουν μέχρι τέλους και να κάνουν κάποια ιδιαίτερα στο τέλος του παιχνιδιού.

Σίγουρα δεν έχουμε και το βάθος στο ρόστερ για να αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια 40 λεπτά. Επομένως συνήθως δεν πετυχαίνουμε αποτελέσματα και αυτό μας έχει φέρει σε μια δύσκολη θέση βαθμολογικά όπου κάθε παιχνίδι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε σαν τελικό μέχρι να φτάσουμε και στην τελευταία αγωνιστική.

Θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία δουλεύουμε για αυτό, και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι τέλους.

Σήμερα παίζαμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα που έχει έναν πολύ καλό προπονητή. Τα αποτελέσματα το δείχνουν αυτό δεν χρειάζεται να το λέω εγώ, και ετοιμαστήκαμε ανάλογα ώστε να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε. Άλλωστε κάθε φορά ετοιμαζόμαστε για την νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Δυστυχώς δεν το καταφέραμε σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο του παιχνιδιού, όπως πολλές φορές μας συμβαίνει φέτος, αλλά προσπαθούμε να το διορθώσουμε μέσα από την προπόνησή μας, δεν το έχουμε καταφέρει ακόμα αλλά θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε.

 

  Ερώτηση dioskouroibc.gr: Πείτε μας τη γνώμη σας για το πρωτάθλημα.

Χωλόπουλος: Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, φαίνεται ότι υπάρχουν 2 ομάδες οι οποίες ξεχωρίζουν, ο Αίολος και η ΑΕΛ, από κει και πέρα ακολουθούν το Αγρίνιο και η Καστοριά. Από τις θέσεις 5-6 και μετά είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα για όλες τις ομάδες χωρίς κάποια να ξεχωρίζει.