Ερώτηση dioskouroibc.gr: Κόουτς τι έφταιξε και το ματς άνοιξε τόσο πολύ?

 
Μυριντζής: Εμείς παρουσιαστήκαμε στην αρχή χωρίς συγκέντρωση και πάρα πολύ άστοχοι. Ο τρόπος παιχνιδιού που έχουμε είναι συγκεκριμένος και στηρίζεται στα περιφερειακά σουτ. Αν δεν μπουν τα σουτ τότε αυτό είναι πολύ κακό για εμάς.
Σε συνδυασμό με το ότι η ομάδα των Διόσκουρων είχε φρεσκάδα, είναι πολύ νεανική, μας πίεσε πάρα πολύ και αυτά τα 2 πράγματα, η πίεση των Διόσκουρων και η δική μας αστοχία έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.
 
Μετά η ψυχολογία μας ήταν πολύ κακή, δεν υπήρχε ούτε ψυχικό σθένος ούτε διάθεση να γυρίσει το παιχνίδι. Από ένα σημείο και μετά τα βασικά στελέχη της ομάδας ήταν πολύ αρνητική και επελέξαμε να παίξουμε με μικρότερα παιδιά και νομίζω καλά κάναμε διότι πήραν εμπειρίες και παραστάσεις σε ένα παιχνίδι που με την απόδοση που είχαμε δεν γύριζε.
 
 
Ερώτηση dioskouroibc.gr: Οι νεαροί που έπαιξαν άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και έδειξαν να έχουν μέλλον.
 
Μυριντζής: Νομίζω πως εμείς σαν ομάδα ήταν το καλύτερο που είχαμε να αποκομίσουμε από αυτό το παιχνίδι. Οι Διόσκουροι πήραν και την πολύ σημαντική νίκη για την συνέχεια.
 
Ερώτηση dioskouroibc.gr: Ένα σχόλιο για την συνέχεια της ομάδας σας στο πρωτάθλημα.
 
Μυριντζής: εμείς είχαμε στόχο από την αρχή την παραμονή, με κάθε τρόπο προσπαθούμε να πετύχουμε αυτό. Περάσαμε πάρα πολλές δυσκολίες με τραυματισμούς με ασθένειες, είχαμε τον Νάνη τραυματία για πολλές αγωνιστικές τώρα χάσαμε οριστικά τον Παρασκευά που ήταν ο καλύτερός μας παίκτης και το βασικό μας σέντερ.
 
Παλεύουμε μέσα από τις δυσκολίες να κρατηθούμε ζωντανοί και να κάνουμε όσες νίκες περισσότερες μπορούμε και χρειάζεται για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Μας βοήθησε πάρα πολύ η νίκη που κάναμε με το Αγρίνιο, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο μέχρι το τέλος.
 
Την επόμενη αγωνιστική παίζουμε με την Καστοριά, όπως όλα τα παιχνίδια θα θα το παλέψουμε, είμαστε μια τελείως ερασιτεχνική ομάδα που μας αρέσει να παίζουμε μπάσκετ και θα το παίξουμε με τον καλύτερο τρόπο και πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε.