Ερώτηση dioskouroibc.gr: Να σας ευχαριστήσουμε για την άψογη διοργάνωση. Όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο και ήταν πάρα πολλοί χάρηκαν τον αγώνα. Έπαιξαν 2 πολύ καλές ομάδες με εξαιρετικά ταλέντα τα οποία είναι και το μέλλον αυτής της πόλης. Θέλουμε τα σχόλιά σας.

 
 
Σαββίδης: Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία του κόσμου και από το επίπεδο των αγώνων. Η ΕΚΑΣΔΥΜ εδώ και 5 χρόνια κάνει μια μεγάλη προσπάθεια στα αναπτυξιακά τμήματα γιατί πιστεύω ότι αυτό είναι το μέλλον και αυτός είναι ο σκοπός της. Χαίρομαι πολύ που γεμίζουμε το γήπεδο, με συγκίνηση θυμάμαι στιγμές Μακεδονικού και χάρηκα πολύ γιατί είδα τουλάχιστον 100 παιδάκια στα διαλείματα των αγώνων να μπαίνουνε στο γήπεδο και να παίζουνε.
 
Ερώτηση dioskouroibc.gr: Τι έχετε να πείτε για την διαιτησία των αγώνων?
 
Σαββίδης: Όλοι οι παράγοντες θα πρέπει να είναι στην θέση τους και να κρατήσουν το επίπεδό τους σε ένα τουρνουα για να πάνε όλα καλά, οι διαιτητές είναι οι πιο παρεξηγημένοι πάντα υπάρχουν γκρίνιες αλλά είναι από την ένταση των στιγμών, όταν ηρεμούμε μετά βλέπουμε την αλήθεια.
 
 
Ερώτηση dioskouroibc.gr: Οι 2 προπονητές έχουν αποδείξει ότι έχουν κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Και αυτό φάνηκε από το επίπεδο και τα εξαιρετικά ταλέντα και των 2 ομάδων. Ποια η γνώμη σας?
 
Σαββίδης: Είναι πάγια προσωπική μου θέση ότι πρέπει να στηριζόμαστε στα δικά μας παιδιά. Δεν ξέρω αν γνωρίζετε αλλά εδώ και 15 χρόνια προσπαθώ να λειτουργήσει έτσι ή ίσως και με 1 ομάδα πιλότο και από κάτω να δουλεύουν όλες οι άλλες ομάδες ώστε να βγάζουν παιδιά για αυτήν την ομάδα. Ελπίζω στο μέλλον κάποια στιγμή να υπάρχει στην κορυφή της πυραμίδας μια ομάδα και όλες οι υπόλοιπες να λειτουργούν στην υποδομή.
 
Ερώτηση dioskouroibc.gr: Θέλουμε ένα σχόλιο για όλες τις ομάδες.
 
Σαββίδης: Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους όχι μόνο στον νικητή γιατί για μας δεν είναι τόσο σημαντικό ποιος είναι 1ος ή 2ος άλλωστε αυτά τα τμήματα υπάρχουν για να βγάζουν αθλητές. Αυτό που είπατε ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά είναι πολύ σημαντικό για να βγάλουμε αθλητές για τα αντρικά τμήματα.
 
Ερώτηση dioskouroibc.gr: Η διοίκηση της Περιφέρειας και του Δήμου τίμησαν σήμερα την διοργάνωση με την παρουσία τους. Πιστεύετε ότι μπορούν να βοηθήσουν περισσότερο?
 
Σαββίδης: Πραγματικά ήταν πολύ μεγάλη η ικανοποίησή μας και η χαρά μας που ήρθε ο ίδιος ο Δήμαρχος, η Πρόεδρος του ΟΑΠΝ αλλά και ο υπεύθυνος αθλητισμού τηε Περιφέρειας. Έχουν κάνει ήδη ένα 1ο βήμα, έχουμε αναλάβει ήδη την διοργάνωση του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων και νεανίδων, το ένα θα γίνει στην Κοζάνη και το άλλο στην Πτολεμαίδα την 2η εβδομάδα του Πάσχα. Εάν συνεχίσουν να είναι κοντά μας θα έχουμε πολύ μεγάλες επιτυχίες και διοργανώσεις. Ξέρετε ότι ζούμε για αυτό.
 
Ερώτηση dioskouroibc.gr: Πιστεύετε ότι η ομάδα των Διόσκουρων έχει μέλλον για την επόμενη φάση?
 
 Σαββίδης: Είναι δύσκολο όταν μπαίνεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά πιστεύω ότι αν συνεχίσουν την καλή δουλειά μπορεί να περάσει από την επόμενη φάση.