Ερώτηση dioskouroibc.gr: Για μια ακόμα φορά ένας αγώνας των Διόσκουρων κρίθηκε στο τελευταίο σουτ. Ποιος ήταν ο λόγος που έφτασε να κρίνεται στο καλάθι αυτός ο αγώνας?

 
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (Προπονητής ΑΕΛ)
Κατά τη γνώμη μου οι 2 ομάδες είναι στο ίδιο μήκος κύματος, δυνατές, καλές με σκληρές άμυνες. Σήμερα κέρδισε όχι ο πιο τυχερός, στο μπάσκετ κερδίζει πάντα ο καλύτερος, σε κάποιες στιγμές στο τέλος οι Διόσκουροι ήταν καλύτεροι, πιο ψύχραιμοι και πήραν τον αγώνα, έτσι είναι το μπάσκετ, εμείς κοιτάμε παραπέρα πλέον. Συγχαρητήρια στην ομάδα των Διόσκουρων.
 
Ερώτηση dioskouroibc.gr: πιστεύετε ότι η άμυνα ήταν ο καταλύτης για την έκβαση του αγώνα?
 
 
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (Προπονητής ΑΕΛ)

Οι άμυνες ήταν πραγματικά πάρα πολύ δυνατές και από τις 2 ομάδες, αλλά τα παιχνίδια κερδίζονται από την επίθεση, έτσι τουλάχιστον πιστεύω εγώ, αν βάλεις το καλάθι κερδίζεις αν δεν το βάλεις χάνεις απλά τα πράγματα.