Ερώτηση dioskouroibc.grμετά το τέλος του αγώνα:
Συγχαρητήρια για την μεγάλη εμφάνιση σήμερα, πήρες την ομάδα στις πλάτες σου και καθάρισες τον αγώνα. Πες μας πως είδες το ματς?
Ερώτηση dioskouroibc.grμετά το τέλος του αγώνα:
Συγχαρητήρια για την μεγάλη εμφάνιση σήμερα, πήρες την ομάδα στις πλάτες σου και καθάρισες τον αγώνα. Πες μας πως είδες το ματς?
ΜΠΑΤΑΟΥΛΑΣ ΜΑΡΚΟΣ: Δεν ήμουνα εγώ μόνο στο γήπεδο ήταν όλα τα παιδιά που πήραμε την νίκη. Δουλεύουμε καλά όλη την εβδομάδα, όλο τον χρόνο μάλλον και αυτό που βλέπετε δεν είναι τυχαίο είναι αποτέλεσμα της πολύ δουλειάς.
Αυτό που έκρινε το ματς και όλη την πορεία μας μέχρι τώρα ήταν η δουλειά μας και τίποτε άλλο. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συναθλητές μου ήταν άψογοι σε όλα δουλέψαν πολύ παρά τα πολλά προβλήματα χωρίς να γκρινιάζουνε, μπράβο σε όλα τα παιδιά και πιστεύω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε πολύ καλύτερα και βλέπω ότι υπάρχει θέληση.
Ερώτηση dioskouroibc.grμετά το τέλος του αγώνα:
Ο Παπακώστας που ήταν η δύναμη πυρός των Τιτάνων βγήκε εκτός ρυθμού για μεγάλο χρονικό διάστημα, τι πιστεύεις ότι συνέβαλε σε αυτό?
ΜΠΑΤΑΟΥΛΑΣ ΜΑΡΚΟΣ: Ο Παπακώστας είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης έχει παίξει σε πολύ μεγαλύτερες κατηγορίες ξέρει πολύ μπάσκετ.
Προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο αλλά και η ομάδα μας έχει την καλύτερη άμυνα και πιστεύω ότι όταν το παιχνίδι έγινε ζόρικο η ομάδα μας έχει δείξει ότι σε αυτόν τον τομέα τα καταφέρνει καλά, δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο όποιος και να είναι αυτός και οι ψηλοί μας κάναν πολύ καλή δουλειά..
dioskouroibc.gr: Παρά το γεγονός ότι φορτώθηκαν οι ψηλοί γρήγορα με φάουλ άντεξαμε μέχρι τέλους ποια είναι η άποψή σου σε αυτό.
ΜΠΑΤΑΟΥΛΑΣ ΜΑΡΚΟΣ: Η ομάδα μας είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις πλέον. Ξεκινήσαμε λίγοι και στην διάρκεια ενσωματώθηκαν κάποιοι, άλλοι έφυγαν αλλά τώρα είμαστε πλήρης.
Και με πολύ μεγάλη υπομονή δείξαμε ότι η ομάδα έχει βάθος και δεν στηρίζεται σε κάποιον αποκλειστικά. Ακόμα και τα μικρά παιδιά από τα παιδικά και τα εφηβικά μπορούν και βοηθάνε.