Ερώτηση dioskouroibc.gr: Κόουτς συγχαρητήρια για την εμφάνιση, ποια ήταν η λεπτομέρεια που έκρινε τον αγώνα?

 
Κομμάτας:Το final 4 ήταν φανταστικό φέτος 4 φοβερές ομάδες, 4 φοβερά παιχνίδια. Έχω παίξει μπάσκετ 17 χρόνια και 10 χρόνια σαν προπονητής δεν έχω ξαναδεί τέτοια ατμόσφαιρα. Μπράβο σε όλα τα παιδιά, μπράβο στους Διόσκουρους, ήταν καλύτερη ομάδα, ήταν καλύτερη ομάδα από εμάς στον τελικό. Στις λεπτομέρειες κρίθηκε από την άποψη ότι εμείς παίξαμε με την Καστοριά ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι ουσιαστικά παίξαμε 2 τελικούς, τα παιδιά τα έδωσαν όλα χθες κερδίσαμε με 2 πόντους σήμερα οι Διόσκουροι ήταν λίγο πιο ξεκούραστοι από εμάς είχαν πιο εύκολο έργο χθες και εκεί κρίθηκε ο αγώνας, οι Διόσκουροι είχαν πιο πολλές δυνάμεις στο τέλος από εμάς.
 
Ερώτηση dioskouroibc.gr: Στην κορυφαία πεντάδα τους πρωταθληματος 4 παίκτες είναι από την Κοζάνη, ένα σχόλιο για αυτό.
 
Κομμάτας: Έχω δηλώσει πάρα πολλές φορές και στην ΕΚΑΣΔΥΜ αλλά και σε κατ΄ ιδίαν συζητήσεις ότι αυτό το ζήτημα πρέπει κάποτε να λυθεί. Σήμερα αν αυτοί οι παίκτες ήταν σε 1 ομάδα, αυτή η ομάδα θα ήτανε όχι μόνο για την επόμενη φάση αλλά πιστεύω ότι θα περνούσε και στην επόμενη φάση πάρα πολύ εύκολα. Και να είχανε βλέψεις τα παιδιά να παίρνουνε και μόρια για το μέλλον τους. Κάποτε αυτό πρέπει να γίνει, είναι κρίμα βλέπετε ότι υπάρχουν καταπληκτικοί παίκτες είναι 4 ομάδες στην Κοζάνη, δεν θα μιλήσω για τις άλλες θα πω μόνο για αυτές που είναι εδώ, τα παιδιά αυτά έδειξαν ότι είναι το μέλλον της πόλης και της Δυτικής Μακεδονίας.
 
Ερώτηση dioskouroibc.gr: Ένα σχόλιο για όλα τα παιδιά και από τις 2 ομάδες που στο τέλος μαζεύτηκαν για να φωνάξουν μαζί.
 
Κομμάτας: Τα παιδιά όπως και εμείς οι προπονητές, κάποιοι πρέπει να το βάλουν πολύ καλά στο μυαλό τους, είναι μια οικογένεια. Πάνε μαζί σχολείο, εμείς οι προπονητές πίνουμε μαζί καφέ, κάνουμε πλάκες μεταξύ μας, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, είμαστε αντίπαλοι για 40 λεπτά στο γήπεδο προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα μας και για τα παιδιά, τα παιδιά είναι ένα και έτσι πρέπει να συνεχίσει αυτή η πόλη. ¨Οποιος νομίζει ότι οι προπονητές ή τα παιδιά έχουν κόντρα αυτό να το ξεχάσει.
 
Ερώτηση dioskouroibc.gr: Αυτό το παιχνίδι, όπως είπε και κάποιος παράγοντας ένωσε την πόλη.
 
Κομμάτας: Αν προσέξατε σήμερα στο γήπεδο πρέπει να ήτανε πολλά παιδιά από 12 χρονών. Όλοι παίκτες, προπονητές, παράγοντες έπρεπε και δείξαμε ήθος για παράδειγμα σε αυτά τα παιδιά, και οι διαιτητές που ξέχασα να αναφέρω ήταν άψογοι και αυτοί, παρόλο που λίγο φωνάξαμε, έχουμε αυτήν την συνήθεια όλοι οι προπονητές, αυτό φέρνει τον κόσμο στα γήπεδα. Σήμερα είναι απόκριες, τα παιδιά θα μπορούσαν να διασκεδάζουν κάπου αλλού σε καφετέρια σε μπαρ, όμως προτίμησαν να είναι εδώ και να παρακολουθήσουν αυτόν τον αγώνα.