Ερώτηση dioskouroibc.gr: Πείτε μας τη γνώμη σας για τον σημερινό αγώνα.

 

 

 Διαμαντάκος: Ξεκινήσαμε δίχως την απαραίτητη αυτοσυγκέντρωση το παιχνίδι. Αυτό το δείχνει και η αμυντική μας απόδοση αφού δεχτήκαμε 34 πόντους και σχετικά εύκολα. Είχαμε πρόβλημα στο ριμπάουντ ενώ ξέραμε ότι η ομάδα των Διόσκουρων κάθε φάση την κοιτάζει ξεχωριστά και είναι πάρα πολύ αθλητική και ανταγωνιστική σε κάθε φάση. Ακόμα και στο κομμάτι των αμυντικών ριμπάουντ που είχαμε πει και είχαμε δουλέψει κάποια πράγματα δεν καταφέραμε να τα βγάλουμε στο παρκέ διότι δεν είχαμε την απαραίτητη αυτοσυγκέντρωση κατ’ εμέ.

Θα συμφωνήσω με τον κόουτς στο ότι είχαμε περισσότερες λύσεις αφού στο δεύτερο ημίχρονο κρατήσαμε ψηλά την απόδοσή μας για περισσότερο χρόνο. Οι λύσεις ήταν περισσότερες για εμάς και αριθμητικά αλλά και σαν εμπειρία, που όπως είπε και ο κόουτς έχει στοιχίσει στην ομάδα των Διόσκουρων αρκετά αποτελέσματα, ενώ είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική και για μένα λειτουργικά με βάση την ομαδική λειτουργία και όχι σαν μέσο όρο πόντων είναι η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Για μας είναι άλλη μια νίκη, αλλά είναι πάρα πολύ νωρίς είτε για να χαλαρώσουμε είτε για να πούμε το κάτι παραπάνω. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και η δική μας η ομάδα έχει συγκεκριμένες δυνατότητες και θα ήθελα να θυμηθούμε το πώς ξεκινήσαμε, το ότι βρισκόμαστε στην 4η θέση δεν λέει απολύτως τίποτα, γιατί αν τον Μάιο βρισκόμαστε στην 10η θέση δεν θα το θυμάται κανείς. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι ξεχωριστά σαν τελικό και στο τέλος να κάνουμε την αποτίμηση.

 

Ευχαριστώ τον κ.  Χωλόπουλο για τα λόγια του, ιδιαίτερα με την διαδρομή που έχει ο κόουτς στο μπάσκετ, είναι ιδιαίτερη τιμή. Θέλω να τον συγχαρώ για την σημερινή εμφάνιση αλλά και για την αγωνιστικότητα της ομάδας του και να του ευχηθώ καλή συνέχεια, αν και εγώ θεωρώ ότι οι Διόσκουροι Κοζάνης θα παραμείνουν στην κατηγορία και σχετικά εύκολα μάλιστα.

 

 

Ερώτηση dioskouroibc.gr: Το επομενο παιχνίδι είναι εκτός έδρας με την Καστοριά. Τι έχετε να πείτε?

 

Διαμαντάκος: Το παιχνίδι με την Καστοριά είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι παραπάνω από εμάς έχει μια νίκη παραπάνω, βεβαίως εμείς τους έχουμε κερδίσει δύσκολα εδώ στην έδρα μας. Θα το αντιμετωπίσουμε με πάρα πολύ μεγάλη προσοχή, προφανώς και έχει ιδιαίτερη σημασία αυτός ο αγώνας αλλά δεν θα πέσουμε στην παγίδα τι θα γίνει εάν κερδίσουμε και ποιοι οι στόχοι της ομάδας μετά, γιατί αυτό θα αποβεί εις βάρος μας.

Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με μια ομάδα που έχει σαν στόχο την άνοδο με μπάτζετ τριπλάσιο από το δικό μας. Προφανώς θα προετοιμαστούμε να κερδίσουμε και μπορούμε να κερδίσουμε αλλά αυτό εξαρτάται κυρίως από εμάς. Την επόμενη εβδομάδα λοιπόν θα μπορούμε να κάνουμε την αποτίμηση και δεν αλλάζει τίποτα στο σχεδιασμό μας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αν κάνουμε το λάθος να νομίσουμε ότι επειδή είμαστε 4οι θα κερδίσουμε εύκολα κάποιες ομάδες κάτω από εμάς θα το βρούμε μπροστά μας αυτό.