Οι Διόσκουροι πέρασαν νικηφόρα από τον Παλαμά όπου επικράτησαν με 70-79.

Απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα των Τιτάνων οι Διόσκουροι κατόρθωσαν να ελέγξουν τον ρυθμό του παιχνιδιού και με υπομονή και καλή άμυνα στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου ξέφυγαν με 16 πόντους διαφορά.
Οι Τιτάνες όμως δεν τα παράτησαν και με αντεπίθεση διαρκείας γύρισαν στους 4 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά εκεί οι Κοζανίτες είχαν πιο καθαρό μυαλό και πήραν το ματς.
Οι οπαδοί των Τιτάνων γέμισαν το γήπεδο και δημιούργησαν ατμόσφαιρα υποστηρίζοντας ένθερμα την ομάδα τους. Στο τέλος χειροκρότησαν την ομάδα των Διόσκουρων δείχνοντας την ευγενή άμιλλα που θα έπρεπε να υπάρχει σε όλους τους αγωνιστικούς χώρους.
 
Το ΔΣ των Διόσκουρων ευχαριστεί την ομάδα των Τιτάνων για την υποδειγματική φιλοξενία.
Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Καρανώτας με άξιους συμπαραστάτες τους Μπαταούλα, Μακρή, Κοτζαγιάννη, χωρίς όμως να υστερήσει κανείς από τους υπόλοιπους.
 
ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛ. (Χατζιάρας): Τσιάπουλας, Βαϊδάκης 11, Τσέλιος 10 (1), Γιωτόπουλος 2, Αναγνωστόπουλος 7 (1), Αντωνίου 5(1), Καρπουζάς , Μακρής 13(3), Παπαγιάννης 5, Παπακώστας 13, Γκαντιάς 4.
ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ (Χωλόπουλος): Κατσέλας 3, Σισμάνης 2, Βλάχος 16,  Μπαταούλας 18 (1),  Κοτζαγιάννης 12, Καραγιαννίδης , Μακρής 18 (4), Καρανώτας 10.