Ερώτηση dioskouroibc.gr: Συγχαρητήρια για την δίκαια νίκη σας. Έβαλες 28 πόντους και δικαίωσες την φήμη σου ως ένας από τους καλύτερους σουτέρ της Ελλάδας.Τι έχεις να πεις για το παιχνίδι ?

 
Κακλαμάνος:  Να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Η αλήθεια είναι ότι αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που κατά την γνώμη μας είναι μέσα στις 3 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλες τις μέρες των διακοπών για αυτό το παιχνίδι που για εμάς ήταν κομβικό. Κάναμε ότι μας είπαν οι προπονητές μας, και στο τέλος ήρθε η νίκη έστω και δύσκολα. Συνεχίζουμε εύχομαι καλή πορεία στα παιδιά της Κοζάνης, και ελπίζω η ομάδα μου να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες και στο τέλος να πάρει αυτό που της αναλογεί.
 
Ερώτηση dioskouroibc.gr: Πιστεύεις ότι ο επόμενος αγώνας με την καστοριά είναι κομβικό σημείο για την πορεία σας?
 
Κακλαμάνος: Κατά την γνώμη μου επειδή έχω μια σχετική εμπειρία από πρωταθλητισμό θεωρώ ότι το σημερινό ήταν το κομβικό ματς για μένα. Η Καστοριά είναι ένα άλλο μεγάλο ματς το οποίο είναι στην έδρα μας, έχει πάρα πολλές δυσκολίες αλλά θα το αντιμετωπίσουμε ανάλογα. Ένα ματς όμως εκτός έδρας με μια πολύ καλή ομάδα κρύβει πολλές παγίδες. Αυτό θέλαμε να αποφύγουμε σήμερα και όντως το καταφέραμε.