Το ανδρικό των Διόσκουρων θα κάνει το ρεπό του αυτήν την αγωνιστική. Οι υπόλοιποι αγώνες που είναι προγραμματισμένοι για την Γ΄ Εθνική θα διεξαχθούν μάλλον κανονικά γιατί η κακοκαιρία έχει επικρατήσει στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και οι μετακινήσεις ιδίως στα ορεινά είναι δύσκολες. Μέσα στα χιόνια λοιπόν το Άργος με νέο προπονητή υποδέχεται τον Φίλιππο Βεροίας χωρίς πολλές πιθανότητες για το ροζ φύλλο αγώνα καθώς και ο Ηρακλής στη Σιάτιστα υποδέχεται τον Αιγινιακό στο ντέρμπυ της αγωνιστικής με τον Αιγινιακό να προέρχεται από μια μεγάλη νίκη με την Μεταμόρφωση. Ο Φοίνικας Λάρισας θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και με τον Γ.Σ Βόλου καθώς η ομάδα διανύει περίοδο φόρμας. Η Αλεξάνδρεια θέλει την νίκη από το Ανατόλια στην έδρα της για να ξεκολλήσει από τέλος του βαθμολογικού πίνακα κάτι που όμως δύσκολα θα πετύχει καθώς το Ανατόλια δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει άλλους βαθμούς και να βγει εκτός στόχων. Τέλος η Μεταμόρφωση Βόλου θέλει οπωσδήποτε την νίκη απέναντι στον Αστέρα για να διατηρηθεί 1η στον ¨Ομιλο και σίγουρα οι πιθανότητες είναι με το μέρος της.

Το παιδικό των Διόσκουρων θα αντιμετωπίσει στο ντέρμπυ των πρωτοπόρων τον Λασσάνη το σάββατο στις 15:00 στο ΔΑΚ Κοζάνης, με μοναδικό σκοπό να διατηρήσει το αήττητο καθώς η πρόκριση για την επόμενη φάση έχει ήδη επιτευχθεί.

Στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΚΑΣΔΥΜ έχουμε ντέρμπυ τετράδας το Σάββατο στις 17:00 με την Σιάτιστα να αντιμετωπίζει το Βελβεντό στην έδρα της με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες για την νίκη όπως και ο Πρωτέας να αντιμετωπίζει την Καστοριά στα Γρεβενά στις 18;00 με διακύβευμα την 1η θέση στα play off και το πλεονέκτημα έδρας.

Ένα ακόμα ντέρμπυ αλλά αυτή τη φορά υποβιβασμού είναι της Ελίμειας με τον Λασσάνη την Κυριακή στις 18:30,  καθώς όποιος χάσει μπαίνει σε περιπέτειες, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα μπορείτε να το βρείτε εδώ:

http://www.scribd.com/fullscreen/80094142