Η ΑΕ Διόσκουροι Κοζάνης υποδέχεται το Άργος το Σάββατο στις 18.30. Ο καλύτερος αγώνας της ημέρας με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους γηπεδούχους ενώ το Άργος έχει ήδη κλειδώσει θέση στην επόμενη φάση.
Πολύ κρίσιμο παιχνίδι γίνεται στην Πτολεμαΐδα όπου ο ΑΠΣ αντιμετωπίζει το Βελβεντό σε αγώνα χωρίς αύριο καθώς οι γηπεδούχοι αν χάσουν δύσκολα θα προλάβουν το τραίνο των play off.

Τοπικό ντέρμπυ υπάρχει αμέσως μετά μεταξύ του Ηρακλή και του Μέγα Αλέξανδρου με το γόητρο να είναι το κίνητρο για την νίκη. Η Σιάτιστα θα πάει στην Ελίμεια ενώ η Κοζάνη 2006 αντιμετωπίζει τον Λασσάνη την Κυριακή στις 18.00.
Αρχή των play off έχουμε και για το Β΄ τοπικό όπου ο Φοίνιξ Κοζάνης μετά την μεγάλη νίκη επί του Αμύντα θα βρεθεί απέναντι στην Δύναμις. Ο Αμύντας Σκοπιάς υποδέχεται τον Κεραυνό ενώ ο Φοίνικας Πτολεμαίδας αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Σερβίων.