Ο 2ος αγώνας των playoff μονοπωλεί το ενδιαφέρον αυτό το Σάββατο με τις 2 αναμετρήσεις να έχουν προγραμματιστεί γι τις 20:00.
Ο 2ος αγώνας των playoff μονοπωλεί το ενδιαφέρον αυτό το Σάββατο με τις 2 αναμετρήσεις να έχουν προγραμματιστεί γι τις 20:00.
Συγκεκριμένα το Βελβεντό υποδέχεται τον ΑΠΣ παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο αφού σε ενδεχόμενη ήττα ξεκινάει καλοκαιρινές διακοπές. Μέσα στην Πτολεμαίδα το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο σε όλη την διάρκεια και κάτι παρόμοιο περιμένουμε να δούμε και το Σάββατο.
Η Σιάτιστα θα πάει στην έδρα του Λασσάνη με την ψυχολογία να είναι με το μέρος της αφού στον 1ο αγώνα έκανε περίπατο. Βέβαια ο Λασσάνης με την νίκη προκρίνεται στους τελικούς αφού κουβαλάει τις 2 νίκες από την κανονική περίοδο. Αν χάσει αυτό το παιχνίδι όμως μετά θα είναι άθλος η πρόκριση. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο μαρκάρισμα του Μακρή και του Κων/νίδη που παίρνουν το συντριπτικό ποσοστό των προσπαθειών και θα κρίνουν την αναμέτρηση.
Το προπαιδικό των Διόσκουρων αντιμετωπίζει τον Λασσάνη στο κοζανίτικο ντέρμπυ το Σάββατο στις 16:00 θέλοντας την νίκη για να διατηρήσει το αήττητο που κρατάει από πέρυσι.
όλο το πρόγραμμα: