Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, στο πλαίσιο ανάπτυξης του αθλήματος στις μικρές ηλικίες, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο Φεστιβάλ “FUNBASKET” που διοργανώνει το Σάββατο 27 Μαΐου 2023 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λευκόβρυσης στην Κοζάνη.

Το Φεστιβάλ “FUNBASKET” απευθύνεται σε μαθήτριες και μαθητές Νηπιαγωγείου, Α΄ και Β΄Δημοτικού (4 έως 8 ετών) και δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

α) όλες οι μαθήτριες και μαθητές των σχολείων και

β) αθλήτριες και αθλητές των σωματείων της περιοχής της παραπάνω ηλικιακής ομάδας.

Ώρες διεξαγωγής: 12:00 – 13:30 & 13:30-15:00 (προσέλευση 15 λεπτά νωρίτερα).

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης της ΕΟΚ “FUNBASKET”, με παιγνιώδεις ασκήσεις, σε χαμηλές μπασκέτες και μικρές μπάλες.

Συνημμένα θα βρείτε την πρόσκληση στο Φεστιβάλ καθώς και την αφίσα, τα οποία σας παρακαλούμε θερμά όπως αναρτήσετε στο website σας και τα  προωθήσετε στα σωματεία ευθύνης σας.

Προϋπόθεση συμμετοχής των αθλητών στο Φεστιβάλ, είναι συμπλήρωση της συνημμένης φόρμας συναίνεσης από τον κηδεμόνα, η οποία πρέπει να παραδοθεί υπογεγραμμένη στον υπεύθυνο συντονιστή του προγράμματος της ΕΟΚ κατά την είσοδο του παιδιού στο γήπεδο.

Για περαιτέρω πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε  να επικοινωνήσετε απευθείας με την υπεύθυνη του προγράμματος “FUNBASKEΤ” της ΕΟΚ κα Ελένη Καλαϊτζάκη στο 6945 101 669.