Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 16 Δεκ 2018, το Σωματείο μας θα πραγματοποιήσει την πρώτη μεγάλη δραστηριότητα της σεζόν, που αφορά στα τμήματα Ακαδημιών της.
Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 16 Δεκ 2018, το Σωματείο μας θα πραγματοποιήσει την πρώτη μεγάλη δραστηριότητα της σεζόν, που αφορά στα τμήματα Ακαδημιών της.
Πιο συγκεκριμένα θα λάβει χώρα αποστολή τμημάτων μας στη Θεσσαλονίκη, όπου αρχικά έχουμε ραντεβού με τη Χ.Α.Ν.Θ. (Χριστιανική Αδελφότητα Νέων Θεσσαλονίκης). Πρόκειται για ένα από τα πιο ιστορικά Σωματεία της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Ιδρύθηκε επίσημα το 1921 και την ίδια χρονιά, σε χωμάτινα γήπεδα δίπλα στον Λευκό Πύργο, διοργάνωσε το πρώτο Πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης. κατακτώντας τη δεύτερη θέση. Διατηρεί τμήματα Μπάσκετ, Βόλλευ, Στίβου, Κολύμβησης και Ιστιοπλοίας. Αποτελεί μέλος της Χ.Α.Ν. (Χριστιανική Αδελφότητα Νέων Y.M.C.A.) , μιας μη κυβερνητικής οργάνωσης (χριστιανικό κίνημα) που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 110 χώρες και ιδρύθηκε στο Λονδίνο το 1844. Οι νεαροί αθλητές μας, θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν απέναντι σε πολύ οργανωμένα και ποιοτικά τμήματα, χωρισμένοι σε 4 ηλικιακές ομάδες και στα κενά των αγώνων να περιηγηθούν στο περίφημο μουσείο της Χ.Α.Ν.Θ. όλα αυτά από τις 10:00 έως τις 13:00.
Στη συνέχεια το πρόγραμμα προβλέπει επίσκεψη στο πολυκέντρο COSMOS, όπου αθλητές και συνοδοί θα μπορούν να περιηγηθούν και να γευματίσουν (με ιδία μέριμνα). Αυτή η δραστηριότητα όμως δεν θα διαρκέσει πολύ, αφού θα τους περιμένει η απόλυτη απόλαυση. Επίσκεψη στο PAOK SPORTS ARENA (παλατάκι), όπου η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα μας φιλοξενήσει, για τον αγώνα ντέρμπυ της Α1 Ανδρών ΚΑΕ ΠΑΟΚ – ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΝΑΙΚΟΣ.
Αναχώρηση θα έχουμε από το ΔΑΚ Κοζάνης το πρωί στις 07:30 και η επιστροφή στο ίδιο σημείο υπολογίζεται για τις 21:00. Η σίτιση των αθλητών θα γίνει με ιδία μέριμνα, ενώ θα υπάρξουν συνολικά 5 έφοροι από τη Διοίκηση της ομάδας, για την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των μικρών αθλητών μας. Ως συνοδοί των αθλητών, μπορούν να είναι συγγενικά ή φιλικά τους πρόσωπα ανεξαρτήτως αριθμού και ηλικίας. Τονίζεται η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής, μέχρι την Κυριακή 09/12/18 στις προπονήσεις, ή την Τρίτη 11/12/18 στο τηλέφωνο 6936534778, Γιάννης Γκοβεδάρος. Υπενθυμίζουμε την υποχρεωτική δήλωση του Α.Μ.Κ.Α. για όλους τους συμμετέχοντες και αφορά στην έκδοση των εισιτηρίων του αγώνα.