Ατυχώς οι Διόσκουροι είχαν 3η συνεχόμενη ήττα στο πολύ δύσκολο πρόγραμμα των τελευταίων εβδομάδων, αυτή τη φορά από τον Ερμή Αγιάς με 87-73.

 

Οι κοζανίτες δέχτηκαν ένα μπαράζ 10 τριπόντων στο 1ο ημίχρονο καθώς οι παίκτες του Ερμή ήταν σε καταπληκτική μέρα και έτσι το ημίχρονο έκλεισε με 46-30.

 

Η ευστοχία των αντιπάλων συνεχίστηκε και στο 2ο ημίχρονο και παρά την μεγάλη προσπάθεια των κυανόμαυρων το παιχνίδι δεν ήταν δυνατό να χτυπηθεί.

 

Την μεγαλύτερη ζημιά την έκαναν ο Μηλιώνης με τον Κόμματο που ήταν ασταμάτητοι.

Πλέον πρέπει να γυρίσουμε σελίδα και να επανέρθουμε στις νίκες στον επόμενο αγώνα με την Πτολεμαΐδα.

 Ενημερώνονται οι φίλαθλοι ότι ο αγώνας είναι εντός έδρας καθώς λογικά μετά από ένα μήνα που έχουμε να παίξουμε στην έδρα μας μπορεί και να μην γνωρίσουν τους παίκτες.

 

ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ- ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ 87-73
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:  20-16, 46-30, 65-49, 87-73
Διαιτητές: Πετανίδου-Αγραφιώτης Ι
ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ (Γιασσάρης): Δαουλάρης 13 (1), Kόμματος 24 (3), Περρωτής 9,  Χαλκιάς 6 (2), Μηλιώνης 19 (5), Καλεμτζάκης 15 (3), Γούλας 1, Καμπούρης,  Αργυρούλης, Σπανός, Ριζούλης, Ντεβές.
ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ (Χωλόπουλος): Σισμάνης 4, Σκορδάρης 18 (2), Ντόβας 15 (1), Βλάχος 19 (1),  Μανακίτσας, Ζολώτας 7, Αιματζίδης, Νικολάου, Χαρακτσής, Καρανώτας 10,  Ανδρίτσος.