ΕΛΙΜΕΙΑ – ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ 56 – 83

δεκάλεπτα 15-14,   16-28,   11-18,   14-23

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι αλλά μέσα σε αθλητικά πλαίσια στο ανακαινισμένο γήπεδο της Ελίμειας οι Διόσκουροι ξαναγύρισαν στις επιτυχίες. Επικράτησαν της αξιόμαχης Ελίμειας με 56-83 σε ένα παιχνίδι που παίχτηκε πολύ καλό μπάσκετ. Οι προπονητές δοκίμασαν εκατέρωθεν πολλά πράγματα στον τεχνικό τομέα με ποικίλα συμπεράσματα. Σε γενικές γραμμές το ματς ήταν ντέρμπυ μέχρι το ημίχρονο με πολλά λάθη και από τις 2 πλευρές και τα ριμπάουντ να παίζουν καθοριστικό ρόλο. Με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου όμως οι Διόσκουροι με 6 αναπάντητους πόντους ξέφυγαν στο σκορ γεμίζοντας άγχος την αντίπαλη ομάδα. Από εκεί και πέρα η διαφορά συνεχώς μεγάλωνε μέχρι την λήξη του παιχνιδιού. 

Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι ξεκίνησε με εικοσάλεπτη καθυστέρηση διότι ο ένας εκ των Διαιτητών ο κ. Μερτζιάνης άργησε να προσέλθει στο γήπεδο(θα τον πλάκωσε το πάπλωμα, ειδικά αν είναι και χοντρό δύσκολα σηκώνεσαι).

Παράδοξο γενικά χαρακτηρίζεται οτιδήποτε που αντιβαίνει στη κοινή αντίληψη, ή κάτι που συμβαίνει και θεωρείται απίστευτο. Σύμφωνα με τον νόμο των πιθανοτήτων εάν κάτι έχει ελάχιστες έως καθόλου πιθανότητες να συμβεί επίσης ονομάζεται παράδοξο.

Ένα "παράδοξο"  που συνέβει ήταν το ότι παίκτης των Διόσκουρων αποβλήθηκε με 4 φάουλ και 1 τεχνική ποινή πριν τελειώσει το 1ο ημίχρονο και έχοντας παίξει λιγότερα από 6 αγωνιστικά λεπτά ενώ δεν έχει αποβληθεί ξανά φέτος σε ολόκληρη διάρκεια αγώνα. Το 2ο "παράδοξο" ήταν ότι όλα τα σφυρίγματα ήταν του ίδιου Διαιτητή (ούτε τραίνο να ήτανε).

Τα παραπάνω τα αναφέρουμε από στατιστικής και εγκυκλοπαιδικής απόψεως διότι ποτέ δεν ασχολούμαστε με την Διαιτησία.

Πόντοι Διόσκουρων

Μποτζατζής , Μπάμπος 12, Μπάνος 8, Μακρής 17 , καραγιαννίδης 16, Καρανώτας 6, Βλαχόπουλος 2, Κωνσταντινίδης 8, Φίλιος 14.προπονητής Ζήσης Μπαρτζώκας

Πόντοι Ελίμειας
παγκαρλιώτας, παγούνης 2, τσακμάκης 5, μαδίκας, σταμκόπουλος 21, μηλιώνης 10, τσέπουρας 4, αμανατίδης 4, δουβλετής, τερρόλι 10, παλαμάς, πάντζιος. προπονητής Χρήστος Κομμάτας
Πολυτιμότερος παίκτης των Δόσκουρων αυτήν την αγωνιστική ο Σωτήρης Μακρής.