Το εφηβικό τμήμα των Διόσκουρων έπαιξε τον τελευταίο αγώνα για φέτος μέσα στον Αρίων Πτολεμαΐδας συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις παρά τις ελλείψεις που είχε. Δυστυχώς η καλή εμφάνιση στην επίθεση δεν συνοδεύτηκε και από νίκη έτσι ηττήθηκε 81-74 φτάνοντας ψηλά στο σκορ αλλά δέχτηκε πολλούς πόντους ιδιαιτέρως από βολές, 29 στο σύνολο.

Τα φάουλ δεν μπορεί να πει κανείς ότι ήταν ισομοιρασμένα καθώς 23 φάουλ χρεώθηκαν οι Διόσκουροι έναντι 14ων  του Αρίωνα. Σίγουρα ο αγώνας ήταν ντέρμπυ και οι παίκτες της Πτολεμαίδας πήραν κεφάλι στο σκορ από την αρχή με τους Διόσκουρους να κυνηγάνε στο σκορ.
Αλλά η πίεση απέδωσε καρπούς και στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Κοζανίτες πέρασαν μπροστά με 72-70. Αλλά σε εκείνο το σημείο ένα κλέψιμο του Τσακιρίδη πάνω στον playmakerτου Αρίωνα, με όλες τις προϋποθέσεις για εύκολο καλάθι, θα ήταν καθοριστικό αν δεν σφυριζόταν φάουλ και μάλιστα όχι αντιαθλητικό, διότι όπως εξήγησε ο 1ος διαιτητής ήταν στην διεκδίκηση! Στη συνέχεια ο Καρασίμος δέχτηκε τεχνική ποινή, χωρίς ακόμα να καταλάβουμε γιατί, καθώς δεν έβγαλε κουβέντα. Και ο 1ος διαιτητής συνέχισε να παίρνει σφυρίγματα από την άλλη άκρη του γηπέδου (έτρεχαν πολύ οι έφηβοι), αγνοώντας τον 2ο διαιτητή που ήταν μπροστά στη φάση. Και κάπου εκεί χάθηκε και το παιχνίδι και πάει….
Για να μην αδικήσουμε την ομάδα του Αρίωνα σίγουρα οι παίκτες έπαιξαν πολύ καλά και σε αθλητικά πλαίσια και η φιλοξενία ήταν άριστη. Το αποτέλεσμα του αγώνα δεν έχει ιδιαίτερη σημασία μιας και καμία από τις 2 ομάδες δεν προκρίνεται ανεξαρτήτως του αποτελέσματος. Μια καλή ευκαιρία λοιπόν να ξεσκάσουν οι αθλητές και να παίξουν ελεύθερα χωρίς σκοπιμότητες. Και οι παίκτες και των 2 ομάδων επωφελήθηκαν από αυτό και κατάφεραν να δείξουν τα ταλέντα τους και τι αξίζουν. Μακάρι να το έκαναν αυτό όλοι. Τέλος πάντων εμείς δεν κρατάμε κακία σε κανέναν, χρόνια πολλά σε όλους και καλά Χριστούγεννα. 

Τα δεκάλεπτα 21-14, 21-21, 16-22, 23-17
Οι πόντοι των Διόσκουρων:
 ΠΛΙΑΤΣΟΣ 5(1),ΨΩΜΙΑΔΗΣ 10(2),  ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ 2 . ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 0, ΚΑΠΕΛΑΣ 7(1),  ΚΑΡΑΣΙΜΟΣ 5, ΣΙΣΜΑΝΗΣ 24(1), ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ 2, ΚΟΥΤΣΩΝΑΣ 0,  ΓΚΛΙΑΝΑΣ 19.