ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ 55 – 38

Δεκάλεπτα 20-10 10-7 14-11 10-11

Οι παίκτες των Διόσκουρων κέρδισαν καθαρά την μοναδική ομάδα που δεν είχε ήττα εως τώρα. Οι ψηλοί των Διόσκουρων σκέπασαν τα 2 καλάθια σαρώνοντας στα ριμπάουντ και έχοντας συνολικά στο παιχνίδι 19 κοψίματα.

Στο παιχνίδι κυριάρχησε το ομαδικό πνεύμα με τους νεαρούς παίκτες των διόσκουρων να βγάζουν φοβερές φάσεις και μεγάλο πάθος μέσα στο γήπεδο καθιστώντας την ΑΕΚ ανήμπορη να αντιδράσει σε οποιοδήποτε σημείο του παιχνιδιού. Ένα ακόμα ευχάριστο είναι ότι διακρίθηκαν όλοι οι παίκτες στο ρόλο που τους είχε ανατεθεί και χρησιμοποιήθηκαν όλοι. Πλήρως πειθαρχημένη η ομάδα των Διόσκουρων πρόσφερε θέαμα στους φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι με αποκορύφωμα την προσπάθεια παίκτη των διόσκουρων για κάρφωμα στον αιφνιδιασμό. Συγχαρητήρια και ευχές για ανάλογη συνέχεια έδωσε το Δ.Σ των Διόσκουρων στους νεαρούς αθλητές της ομάδος.
 
Πόντοι Διόσκουρων : Μαμάτσιος, Ατματζίδης 2, Αθανασιάδης, Γκοβεδάρος 5 (1), Ζώτος, Δημητράκης, Μαντζιάρης 2, Τσακιρίδης 7, Πλόσκας 2, Καρασίμος 10 (1), Γκλιάνας 21, Γκαλιαμούτσας 6
 
Πόντοι Αεκ  : Καρακεσίσογλου, Τσαουσίδης 2, Κεραμάς 5 (1), Κτενίδης 12, Γκουτζικώστας, Μαλτέζος 4, Βελώνης, Ζολώτας 4, Ζιώτας 4, Κούρας, Κολτσίδας 3(1), Κλιμαντζάκης 4 (1)