Με απουσίες παρατάχθηκαν μέσα στο Βελβεντό οι Διόσκουροι αλλά πήραν το θετικό αποτέλεσμα με σκορ 58-63.

Από την αρχή οι κυανόμαυροι πήραν κεφάλι στο σκορ για να μην το χάσουν ποτέ στη συνέχεια. Το δεκάλεπτο έκλεισε στο 13-15 με 2 τρίποντα στη σειρά από το Βελβεντό που μείωσε στους 2 πόντους.

Το ημίχρονο ήταν στο 29-35 και πάλι οι Διόσκουροι έχασαν διψήφια διαφορά από συνεχόμενα τρίποντα καθώς χαλάρωνε η άμυνα όταν πέρναμε διαφορά.

Στο 3ο δεκάλεπτο ο πίνακας έγραψε 40-49 με τον Κυριαζάκο να δίνει ενέργεια στην ομάδα και να είναι αλάθαστος, αλλά ο αγώνας δεν είχε τελειώσει καθώς το Βελβεντό επέστρεψε στους 3 πόντους όμως οι κοζανίτες δεν έχαναν αυτόν τον αγώνα με τίποτα και εκεί μίλησε ο Σκορδάρης και ο Κόλιας δίνοντας την νίκη στην ομάδα μας.

Διακρίθηκαν για τους Διόσκουρους οι Κυριαζάκος, Κόλιας, Σκορδάρης και Ανδρίτσος.

Κρατάμε το ότι με τόσο κακή απόδοση πήραμε την εκτός έδρας νίκη και την επόμενη αγωνιστική υποδεχόμαστε τον Φοίνικα Πτολεμαίδας για να συνεχίσουμε το σερί των επιτυχιών.

Βελβεντό – Διόσκουροι 58-63

Διόσκουροι (Μπαρτζώκας): Ματούλας 14(1), Σκορδάρης 14, Γκοβεδάρος 4, Κυριαζάκος 4 , Γατόπουλος , Κόλιας 13 (1) , Ανδρίτσος 10, Πλιάκης 2, Στολτίδης 2.