Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 16/06 το τριήμερο 4ο Τουρνουά mini Basket των Διόσκουρων. Πολυπληθέστατο, με 12 Σωματεία και 411 αθλητές και αθλήτριες, αποδείχθηκε ότι οι τρεις μέρες δεν ήταν αρκετές. Το μεγαλοπρεπές ΔΑΚ Λευκόβρυσης έδωσε αίγλη στο τουρνουά και την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να αγωνιστούν σε ένα γήπεδο ολυμπιακών προδιαγραφών.

  Σε ένα τέτοιου είδους μεγάλο τουρνουά, βγαίνουν πολλά χρήσιμα συμπεράσματα από την σειρά αγώνων με τις καλεσμένες ομάδες εγνωσμένης αξίας και διαφορετικής κουλτούρας. Προφανώς η οργάνωση και ο συντονισμός πάντα αποτελεί πρόκληση, αλλά σκοπός μας είναι να αντιληφθούν οι αθλητές/τριες και οι προπονητές μας σε ποιο επίπεδο βρίσκονται, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τους, ώστε να δουλέψουνε πάνω σε αυτά και να γίνουμε όλοι καλύτεροι.

  Με 25 ωριαίους αγώνες, αποδείχθηκε ότι, άλλοι τόσοι να ήταν δεν θα χόρταιναν τα παιδιά. Ιδρωμένα, ταλαιπωρημένα από την προσπάθεια, αλλά κυρίως χαρούμενα από τη συμμετοχή παιδικά προσωπάκια, μας έπεισαν ότι η διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία. Οι αγώνες δεν είχαν σκορ και έγιναν σύμφωνα με τις νέες οδηγίες της ΕΟΚ για τα αναπτυξιακά τμήματα και πρωταθλήματα, προσφέροντας σε όλους τους αθλητές/τριες τον ίδιο χρόνο συμμετοχής, αλλά κυρίως και επιτέλους όλα τα Σωματεία ¨ να μιλούν την ίδια γλώσσα¨. Η εμφανής χαρά των παιδιών και η έκδηλη ικανοποίηση γονιών και αποστολών, μας αφήνουν ικανοποιημένους και μας δίνουν την ώθηση να συνεχίσουμε τη διοργάνωση και άλλων μεγάλων εκδηλώσεων αθλητικού περιεχομένου.

  Παρά τη ¨δύσκολή¨ χρονικά,  περίοδο, μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Φ.Ο. ¨Πρωτέας¨ Γρεβενών (ο οποίος μάλιστα διεξήγαγε ταυτόχρονα το δικό του τουρνουά και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα), ο Σ.Φ.Κ. Πιερικός–Αρχέλαος, ο Α.Σ. Καστοριάς, ο Α.Σ. Μέτσοβο, ο Απόλλων Πτολ/δας, ο Α.Π.Σ. Αρίων πτολ/δας, η  Κ.Α.Σ. Δεσκάτης, ο Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας,  ο Ηρακλής Κοζάνης, ο Γ.Σ. Ελίμειας, ενώ το Α.Σ. Άργος τελευταία στιγμή δήλωσε αδυναμία (παρά τη θέλησή του να συμμετέχει).

  Ευχαριστούμε θερμά τις διοικήσεις, τους προπονητές, τους γονείς και συνοδούς των αποστολών, αλλά κυρίως του μικρούς/ές αθλητές και αθλήτριες που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ξεδιπλώθηκε μπόλικο ταλέντο στο παρκέ του ΔΑΚ Λευκόβρυσης (¨Γ. Φλέγγας¨), το οποίο επιτέλους ¨γέμισε¨ μπάσκετ..!!

  Τέλος, ευχαριστούμε τον κ. Χρήστο Νεοφώτιστο ο οποίος κάλυψε πλήρως τις ανάγκες όλων μας σε θέματα κυλικείου και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μας έβγαλε ασπροπρόσωπους.

  Ραντεβού στο 5ο τουρνουά και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!