Με απόλυτη επιτυχία και προς ικανοποίηση όλων μας, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 26/06/22 το διήμερο Τουρνουά Ακαδημιών (mini basket) της Α.Ε. ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ. Με τη συμμετοχή του Α.Π.Σ. ΑΡΙΩΝΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ, του Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και του Α.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ και συνολικά 281 αθλητών και αθλητριών, το ΔΑΚ Κοζάνης ¨Ι. ΣΚΑΡΚΑΛΑΣ¨ πλημμύρισε με παιδικές φωνές, χαμόγελα χαράς και φυσικά πολύ ιδρώτα. Όλα τα παιδιά, ειδικά αυτά που λόγω ηλικίας δεν είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν πολύ κατά τη διάρκεια της χρονιάς, έπαιξαν με πάθος αναδεικνύοντας το ταλέντο τους και εισπράττοντας το χειροκρότημα όλης της κερκίδας σε κάθε τους προσπάθεια. Το μέλλον τους ανήκει και ήταν εμφανέστατη η προσπάθεια που γίνεται και από τα 4 Σωματεία που συμμετείχαν, για την εξέλιξη αυτών των παιδιών.

  Κλείνουμε ραντεβού για το 3ο Τουρνουά, με την ελπίδα να έχουμε ακόμα περισσότερες συμμετοχές, τόσο ομάδων ή τμημάτων, όσο και αθλητών. Εσκεμμένα δεν το ονομάζουμε τουρνουά λήξης, αφού για το Σωματείο μας σηματοδοτεί την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, μέσω των θερινών προπονήσεων σε όλα τα τμήματα (από τη μίνι Ακαδημία, μέχρι και το Αντρικό μας). Με άλλα λόγια Τιμούμε το παλιό που φεύσει και Γιορτάζουμε αυτό που γεννιέται.

  Και επειδή για την επιτυχία ενός τόσο πολύπλοκου και χρονικά δύσκολου τουρνουά συμβάλλουν πολλοί παράγοντες, θα θέλαμε (και οφείλουμε) στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε θερμά:

-Τον Πρόεδρο του Ο.Α.Π.Ν. του Δήμου Κοζάνης κ. Ζήση Μάρα και του προσωπικού του ΔΑΚ Κοζάνης, για την παραχώρηση του ΚΓ και την άψογη συνεργασία.

-Τις Διοικήσεις, τους προπονητές, τους συνοδούς και τους αθλητές του Α.Π.Σ. ΑΡΙΩΝΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ, Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και Α.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ, οι οποίοι όχι μόνο αποδεχτήκανε την πρόσκλησή μας αλλά συμμετείχαν με πολυπληθείς αποστολές. Δεσμευόμαστε να τους τιμήσουμε αναλόγως, όποτε μας δοθεί η δυνατότητα.

-Τους/τις αθλητές/τριές μας και τις οικογένειές τους, που ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμά μας.

-Το αρτοποιείο ¨΄Αρτος, ψωμί και άλλα..¨ της κας Κεϊσογλου Βασιλικής (Φιλίππου Β’ 37), το οποίο συνέδραμε με τα εντυπωσιακά και μπαμπάτσικα κ΄χιά του ιδιαίτερα στην ¨εξωαγωνιστική επιτυχία¨ του τουρνουά, αφού συζητήθηκαν πολύ και εισέπραξαν κολακευτικά σχόλια και από τους φιλοξενούμενους. 

  Τέλος οφείλουμε να συγχαρούμε τις μαμάδες και τους μπαμπάδες που συμμετείχαν στον παραδοσιακό πλέον, αγώνα γονέων. Ομολογουμένως κάποιες/οι, κέντρισαν το ενδιαφέρον της Διοίκησης με την απόδοσή τους, η οποία κάνει και δεύτερες σκέψεις πλέον για το μέλλον των ενήλικων τμημάτων του;;!! Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η τυπικά γηπεδούχος ομάδα ¨μι τ΄ς άλ봨 του κόουτς Γκοβεδάρου, κέρδισε την ομάδα ¨μι ΄μάς¨ του κόουτς Βλαχόπουλου με σκορ 36-34, παρά τις απειλές προς τη γραμματεία. Περίοδος μεταγραφών γαρ, υπήρχε συνεχής ανταλλαγή αθλητών/τριών αλλά αποδείχτηκε ότι ο πρωτοεμφανιζόμενος κόουτς Γκοβεδάρος επικράτησε κατά κράτος με το σύστημα ¨φουλ αντεπίθεση με ξαφνικές άμυνες¨, αν και δεν εφαρμόστηκε ποτέ. Αγωνιστικά ξεχώρισαν οι γονείς που φάγανε ή έστω δοκιμάσανε, τα κ΄χιά των παιδιών τους.   

Φυσικά οι προπονήσεις δεν σταματάνε για όλο το καλοκαίρι!!    

  Σας ευχαριστούμε πολύ.

  ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!!