Ποτέ δεν λες ότι κάτι τελείωσε, αν αυτό δεν ολοκληρωθεί. Και όντως λίγο πριν πέσει η αυλαία του 2022, οι Ακαδημίες μας το ..τερμάτισαν αγωνιστικά στις 29/12 (αν και στις 30/12 κάνανε μόνο προπονήσεις). Με την ασφάλεια των λίγων πλέον ωρών πριν την αλλαγή του χρόνου, διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει άλλη δραστηριότητα για τις Ακαδημίες μας.

   Ποτέ επίσης δεν λες όχι σε πρόσκληση για αγώνες και τουρνουά ειδικά αν αυτές προέρχονται από τον Πρωτέα Γρεβενών. Ένα Σωματείο ιστορικό και ανεξάρτητα από τις αγωνιστικές μας ¨κόντρες¨, πάντα μας καλεί σε όλα τα τουρνουά του στα οποία πάντα ανταποκρινόμαστε θετικά.

   Παρά λοιπόν τις δυσκολίες που υπήρxαν εξ αρχής (ημέρες εορταστικές, διακοπών, εργάσιμες ώρες και φυσικά ιώσεις ..τις γνωστές, αλλά πραγματικές δικαιολογίες δηλαδή), οι αθλητές μας ανταποκρίθηκαν δηλώνοντας παρουσία οι 58 και οι οποίοι απόλαυσαν τα παιχνίδια τους με σημαντικό χρόνο συμμετοχής ο καθένας, σε 4 ωριαία παιχνίδια.

   Στο ανακαινισμένο και ελκυστικό πλέον ΔΑΚ των Γρεβενών, οι αθλητές μας ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και είχαν ανταγωνιστικά παιχνίδια κόντρα στα αντίστοιχα τμήματα του Πρωτέα, ο οποίος μετά την ανασύνταξη στις Ακαδημίες του υπόσχεται νέες αγωνιστικές ¨κόντρες¨ στο εγγύς μέλλον. Οι μικροί αθλητές μας παίξανε, χάρηκαν την εκδρομή και τα παιχνίδια και πλέον μπορούν να απολαύσουν την δεύτερη εβδομάδα των διακοπών τους με ..απλές προπονήσεις και σύμφωνα με το πρόγραμμα που τους στείλαμε. Η επιστροφή (όπως και η αναχώρηση), έγινε σύμφωνα με το πρόγραμμα χωρίς απρόοπτα και δηλώνουμε ευτυχείς που η χρονιά λήγει με υγεία, χαμόγελα και  εμπειρίες.

   Στο σημείο αυτό οφείλουμε να επισημάνουμε και να εξάρουμε την αξιοσύνη του Προέδρου κου Πενλίδη και όλων των Μελών συμπεριλαμβανομένων και των προπονητών του Πρωτέα, οι οποίοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με πολύ δύσκολες καταστάσεις όντας στο pic της δυναμικής τους, επιχείρησαν το restart και απ΄ ότι διαπιστώσαμε με χαρά έγινε με μεγάλη επιτυχία, θέτοντας τις βάσεις για κάτι πολύ μεγάλο τόσο ποσοτικά όσο κυρίως ποιοτικά. Άλλωστε τα μεγάλα και οργανωμένα σωματεία, ξέρουν και μπορούν να διαχειρίζονται τις κρίσεις με επιτυχία.

  Επειδή κινδυνεύουμε να επαναλαμβανόμαστε κάθε χρόνο, θέλουμε απλά να ευχαριστήσουμε τον Φ.Ο. ΠΡΩΤΕΑ Γρεβενών για την πρόσκληση, την άψογη φιλοξενία και τα κεράσματα προς τους αθλητές μας. Έχουν  προάγει την έννοια φιλοξενία σε άλλο επίπεδο και μας βάζουν …δύσκολα. Παράλληλα μεταφέρουμε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια του συνόλου των αθλητών μας και των γονέων τους που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Γρεβενών για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία, όσο και για τη μέριμνα που επέδειξαν.

   Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Χρονιά, Υγεία και πολλές επιτυχίες.

Γιάννης Γκοβεδάρος

Γενικός Αρχηγός

Υπεύθυνος Ακαδημιών

ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ