Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. μετά τις δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων στα ηλικιακά πρωταθλήματα, κατά τη συνεδρίαση της 04/06/2021 αποφάσισε για τη διεξαγωγή των ηλικιακών πρωταθλημάτων, τα εξής:

Η έναρξη των πρωταθλήματος παίδων έχει οριστεί για την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021. Το πρωτάθλημα παίδων με οκτώ (8) συμμέτοχες, θα διεξαχθεί στην πρώτη φάση με δυο ομίλους των τεσσάρων σωματείων, σε δυο γύρους (6 αγωνιστικές). Ακολούθως θα διεξαχθούν μονοί ημιτελικοί (α1 vs b2 & b1 vs a2) στις έδρες των πρώτων των δύο ομίλων. Ο τελικός θα οριστεί μετά τη διεξαγωγή των ημιτελικών, από την Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. (ημέρα, ώρα και γήπεδο).
Το πρωτάθλημα κορασίδων με τέσσερις (4) συμμέτοχες, θα διεξαχθεί σε δυο γύρους (6 αγωνιστικές) με ανάδειξη του πρωταθλητή στην ολοκλήρωσή του (η πρώτη στην τελική βαθμολογία). Έναρξη πρωταθλήματος κορασίδων Την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021.
Η έναρξη των πρωταθλημάτων εφήβων-νεανίδων θα οριστεί για τις 10-11 Ιουλίου 2021, μετά το πέρας των ειδικών μαθημάτων στα πλαίσια των πανελλαδικών εξετάσεων. Με νεότερη ανακοίνωση θα υπάρξει ενημέρωση για τα δυο πρωταθλήματα.
Την Τρίτη 8/6/2021 και από ώρα 16:45 θα διεξαχθεί η κλήρωση των πρωταθλημάτων κορασίδων και παίδων (καταρτισμός ομίλων και πρόγραμμα). Θα ακολουθήσει ενημέρωση με e-mail για την κλήρωση.
Σας υπενθυμίζουμε την υποχρέωση όλων, για την πιστή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων ασφαλείας, τα οποία θα σας κοινοποιηθούν επικαιροποιημένα, μόλις υπάρξει αντίστοιχη κοινοποίηση από την Ε.Ο.Κ. Παράλληλα σας τονίζουμε την υποχρέωση των γηπεδούχων Σωματείων να τηρούν την κατάσταση εισερχομένων-εξερχομένων και για τους αγώνες και την τήρηση αυτών, τουλάχιστον για 4 μήνες (ανεξάρτητα από τη λειτουργία του κάθε ΔΑΚ-ΚΓ). Επίσης θεωρείτε δεδομένη η διεξαγωγή των τεστ (rapid test και PCR), 24 και 48 ώρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα, αντίστοιχα.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.