Συνέχεια είχαμε την Κυριακή  για το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ με παιχνίδια Ακαδημιών, όπου στο ΔΑΚ ΣΚΑΡΚΑΛΑ , το τμήμα U11Β Διόσκουροι Κοζάνης φιλοξενήθηκε από τον Ηρακλή ΑΣ  Α’.  Το θέαμα ήταν εξαιρετικό και οι αθλητές και των δύο ομάδων, πρόσφεραν πολλές και όμορφες στιγμές στους γονείς και φίλους του αθλήματος που βρέθηκαν στο γήπεδο.

          Παρά τις πολλές απουσίες παικτών της ομάδας μας (τραυματισμοί, ασθένειες κλπ) και την πιστή τήρηση των κανόνων συμμετοχής (γεννημένοι μόνο το 2013), οι παικταράδες μας  ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι, παίζοντας με πάθος και αποφασιστικότητα, δείχνοντας ότι το μέλλον τους ανήκει, συνεχίζοντας πάντα τη σκληρή δουλειά!

          Ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους σε άμυνα και επίθεση, προσέφεραν όμορφο θέαμα με συνεργασίες,  κέρδισαν χρήσιμες εμπειρίες, απόλαυσαν το παιχνίδι και ανταμείφθηκαν με το αποτέλεσμα και το τελικό χειροκρότημα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!

Διόσκουροι Κοζάνης (Δημόπουλος): Σειτανίδης Α, Βόμβας Λ, Χονδρογιάννης Γ, Σλέζακ Γ, Κούρτης Ν, Χριστοδούλου Ζ, Χρυσούλας Β, Ζυμπάς Α, Κλεισιάρης Δ, Παντερμαλής Β, Στεφανόπουλος, Σιώζος.