Στις 11:40 ακούστηκε η τελευταία κόρνα της γραμματείας, η οποία ταυτόχρονα με τη λήξη του αγώνα μας σήμανε και την ολοκλήρωση ενός μαγικού 4ήμερου. Στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε τη συμμετοχή μας στο ¨1ο  ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ PROMITHEAS PARK¨, η ομάδα μας αντιμετώπισε την αντίστοιχη του Πήγασου Ν. Κέρκυρας, βγάζοντας πολύ καλά στοιχεία στο γήπεδο με ακόμα καλύτερους και ολοκλη-ρωμένους συνδυασμούς. Αγωνίστηκαν και πάλι όλοι οι αθλητές μας, με αρκετά ικανοποιητικά στατιστικά αυτή τη φορά.

   Ξεκούραστοι και φανερά πιο συγκεντρωμένοι οι αθλητές μας, είχαν πολύ καλή απόδοση και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλη ομάδα. Μπορεί οι ήττες να οδηγούν στη βελτίωση και στη δουλειά, σίγουρα όμως οι νίκες βοηθούν στην ψυχολογία και τα παιδιά μας φύγανε με χαμόγελα από το γήπεδο, γεγονός που έκανε κι εμάς ευχαριστημένους.

   Η αναχώρηση της αποστολής μας έγινε το ίδιο γρήγορα και οργανωμένα με την άφιξη. Το μυαλό των παιδιών είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει στην Πάτρα για λίγες μέρες ακόμα, όμως οι εμπειρίες που αποκόμισαν σε κάθε επίπεδο, θα τους μείνουν για πάντα. Ανανεώνοντας το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά, αποχαιρετίσαμε τους διοργανωτές και όλους τους φίλους που κάναμε κατά τη διάρκεια του Τουρνουά και αμέσως μετά ο κόουτς ανακοίνωσε …τις προπονήσεις της ερχόμενης εβδομάδας!! Άλλωστε μπορεί οι αθλητές μας να μάζεψαν εμπειρίες, ο κόουτς όμως μάζεψε υλικό για δουλειά και μάλιστα μπόλικο.

  Το αφιέρωμα στη συμμετοχή μας, θα ολοκληρωθεί με μία τελευταία ανάρτηση στα ¨ΝΕΑ ΤΩΝ ΑΚΚΑΔΗΜΙΩΝ¨ της ιστοσελίδας μας και θα περιλαμβάνει το απόσταγμα όλων όσων βιώσαμε.