Μίνι αναστάτωση προκλήθηκε στο πρόγραμμα προπονήσεων των Ακαδημιών μας το προηγούμενο  Σαββατοκύριακο, με ξαφνικές αλλαγές προπονήσεων και μερικές ακυρώσεις αυτών. Δυστυχώς, ο πυλώνας (προπονητής) των μικρών Ακαδημιών μας Δημήτρης Ρήνος, επλήγη από τον ιό και προς τιμήν του προέβη σε μοριακό έλεγχο, παρά τα μέχρι τότε αρνητικά αποτελέσματα των τεστ, ενόψει των προπονήσεών του. Όλα πήγανε καλά και από το Σάββατο που μας πέρασε,  επανήλθε πιο δυνατός.

     Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όμως και τον έτερο ¨πυλώνα¨ προπονητή, των μεγαλύτερων Ακαδημιών μας, τον κ. Δημήτρη Σιακαβάρα ο οποίος παρά τον αιφνιδιασμό, παρέκαμψε τις προσωπικές του υποχρεώσεις και έθεσε άμεσα εαυτόν στη διάθεση του Σωματείου καλύπτοντας μεγάλο όγκο των προπονήσεων, προκειμένου οι μικροί αθλητές/τριές μας να στερηθούν το δυνατόν λιγότερες προπονήσεις.

     Για τη Διοίκηση του Σωματείου, ο αλτρουισμός και η ευσυνειδησία των συνεργατών μας πρέπει να μνημονεύονται, άσχετα αν θεωρούνται αυτονόητα. 

    Ζητάμε συγνώμη από τους/τις αθλητές/τριες για την αναστάτωση, αλλά βιώνουμε απρόβλεπτες καταστάσεις (λόγω της πανδημίας) και σε κάθε περίπτωση προσπαθούμε να ελαχιστοποιήσουμε τις συνέπειες.

Γιάννης Γκοβεδάρος

Υπεύθυνος Ακαδημιών

ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ