Ενόψει των εντός έδρας αγώνων όλων των τμημάτων μας, η Διοίκηση των Διόσκουρων Κοζάνης οφείλει να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό, για τους περιορισμούς που έχουν τεθεί από τον Ε.Ο.Δ.Υ., τη Γ.Γ.Α. και την Ε.Ο.Κ.

    Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις ισχύουσες οδηγίες:

  Α. Η είσοδος των φιλάθλων στις κερκίδες του Κλειστού Γυμναστηρίου του ΔΑΚ Κοζάνης θα γίνεται μόνο από την κεντρική πύλη.

  Β. Η είσοδος των ενήλικων θεατών θα επιτρέπεται ΜΟΝΟ σε εμβολιασμένους ή όσους διαθέτουν έγκυρο πιστοποιητικό νόσησης.

  Γ. Η είσοδος για τους ανήλικους 13-17 ετών, θα επιτρέπεται με τους παραπάνω τρόπους ή με PCR test 72 ωρών, ή rapid test 48 ωρών.

  Δ. Η είσοδος για τους ανήλικους 5-12 ετών, θα επιτρέπεται με τους παραπάνω τρόπους ή με self test που έγινε την ίδια ημέρα με την προγραμματισμένη διεξαγωγή του αγώνα.

  Ε. Στην είσοδο, θα γίνεται έλεγχος των δικαιολογητικών που αφορούν στον covid-19 και ταυτοποίηση, από στελέχη του Σωματείου μας.

ΣΤ. Η δυνατότητα παρουσίας θεατών φτάνει στο 60% της χωρητικότητας του γηπέδου(5% αυτής,  μπορεί να καλυφθεί από ανήλικους θεατές όπως περιγράφηκε παραπάνω).

  Αγαπητοί φίλοι, η εφαρμογή των οδηγιών και της νομοθεσίας και ειδικά όταν άπτονται της δημόσιας υγείας, αποτελεί σημείο αναφοράς για τη Διοίκηση του Σωματείου μας και ζητάμε την κατανόηση και τη συνεργασία σας, για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων μας.

  Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.