Αγαπητοί Γονείς,

   Ως ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ Κοζάνης, σας ευχαριστούμε θερμά για την επιλογή σας να εμπιστευτείτε στο Σωματείο μας την αθλητική και μπασκετική παιδεία των παιδιών σας. Με τη σφραγίδα των έμπειρων και καταξιωμένων προπονητών μας, δεσμευόμαστε ότι θα καταβάλλουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια προκειμένου να σας δικαιώσουμε, αφού στόχος των Ακαδημιών μας είναι η εξέλιξη των παιδιών σε κάθε επίπεδο, αθλητικό-κοινωνικό-ατομικό.

  Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, όλα τα παιδιά μας μπαίνουν σε διαδικασία εργομετρικού τύπου αξιολόγησης, προκειμένου οι προπονητές μας να έχουν πλήρη εικόνα και να δουλέψουν εξατομικευμένα και σταδιακά στα σημεία που χρήζουν βελτίωσης, για τον κάθε αθλητή/τρια. Οδηγίες, διατροφής και κανόνες υγιεινής ζωής, θα διανεμηθούν σε έντυπη μορφή κατά τη διάρκεια της σεζόν, προερχόμενες από Ιατρό-Διατροφολόγο, ενώ ήδη στην ιστοσελίδα μας www.dioskouroibc.gr, υπάρχουν ανάλογες δημοσιεύσεις.

  Το Σωματείο μας, μετά από αυστηρή αξιολόγηση και συνεπή τήρηση των απαιτούμενων προδιαγραφών, παραμένει στις 50 επίλεκτες (πανελλαδικά) Ακαδημίες του Ο.Π.Α.Π. με πολλά προνόμια και δραστηριότητες που θα διοργανώσει ο συγκεκριμένος φορέας, κατά τη διάρκεια της χρονιάς και για τις λεπτομέρειες του προγράμματος θα προβούμε σε σχετική ανάρτηση, στην ιστοσελίδα μας.

  Τα στελέχη του Σωματείου μας δε, θα βρίσκονται στο πλευρό σας καθ΄ όλη τη διάρκεια της σεζόν, προκειμένου να σας εξυπηρετούν και να λύνουν κάθε πρόβλημα ή απορία προκύψει.

  Όμως, η συγκλονιστική και αθρόα προσέλευση νέων αθλητών/τριών στις τάξεις των ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ, μας αναγκάζει να προβούμε σε τροποποίηση των τμημάτων μας και κατά συνέπεια των προγραμμάτων προπονήσεων. Δυστυχώς, οι επιλογές που έχουμε σε ώρες και γήπεδα είναι περιορισμένες και μη εξαρτώμενες από εμάς, συνεπώς τα νέα προγράμματα τα οποία θα σας παρουσιάσουμε πηγάζουν κυρίως από την ανάγκη εύρεσης ωρών και γηπέδων και όχι από επιλογή μας. Με απόλυτο σεβασμό σε εσάς και στα παιδιά σας, αλλά και στη φιλοσοφία την οποία διατηρούμε από ιδρύσεως του Σωματείου, θα υλοποιήσουμε τμήματα με τον προβλεπόμενο αριθμό αθλητών/τριών, προκειμένου να λειτουργήσουμε εποικοδομητικά και ανταποδοτικά. Σε κάθε περίπτωση, ζητάμε την κατανόηση (αφού κανένας μας δεν επιθυμεί τμήματα με 25 και 30 αθλητές/τριες) και τη συνεργασία σας, για να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες των παιδιών σας.     

  Για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στον Υπεύθυνο Ακαδημιών και Αναπτυξιακού κ. Γιάννη Γκοβεδάρο (τηλ. 6936534778).

Σας Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

         Με Εκτίμηση

  Δημήτριος Βλαχόπουλος

          ΠΡΟΕΔΡΟΣ