Ημέρα τελικού σήμερα, αλλά έστω με μια μικρή καθυστέρηση σύσσωμη η Διοίκηση των Διόσκουρων, εκφράζει τα συγχαρητήριά της στην αθλήτρια της κολύμβησης της Κ.Ε.Κοζάνης., Σοφία Καραγιαννάκη. Η Σοφούλα, κατάφερε την 1η φορά που συμμετείχε με την Εθνική να πάρει 3η θέση στο Βελιγράδι και τώρα στην δεύτερη συμμετοχή της με την Εθνική ομάδα να χαρίσει στην Ελλάδα 3 μετάλλια στους Μεσογειακούς αγώνες που διεξήχθησαν στην Κύπρο 14-16/06/24. Πιο συγκεκριμένα βγήκε 2η στα 100 πρόσθιο, 3η σκυτάλη mix 4Χ50 και 3η στα 4Χ100δρομία.

   Ο Λουκάς ένας εκ των Διόσκουρων (έτερος είναι ο νυν Πρόεδρος) και η σύζυγός του Εύη γονείς της Σοφίας, είναι από τα ιδρυτικά και ιστορικά στελέχη του Σωματείου μας και είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, είτε ως Πρόεδροι (πόστο το οποίο επάξια υπηρέτησαν), είτε ως αφανείς στυλοβάτες του.

   Χαιρόμαστε διπλά για αυτή την επιτυχία της κόρης τους, αφού στην οικογένεια των Διόσκουρων δεν υπάρχει το παιδί σου και το παιδί μου, αλλά τα παιδιά μας. Αφετέρου οι θυσίες και οι προσπάθειες της οικογένειας, μετουσιώθηκαν σε αποτέλεσμα μέσω ενός καταπληκτικού, συνετού και ικανότατου παιδιού.

   Με καθημερινές επίπονες και πολύωρες προπονήσεις, η Σοφούλα μετουσίωσε το ταλέντο της σε χάρισμα και κατάφερε από αυτή την τρυφερή ηλικία να κοσμεί την Εθνική μας ομάδα προσφέροντας τις ικανότητές της στην Πατρίδα. Υπηρετεί ένα πολύ δύσκολο ατομικό άθλημα και με ότι σημαίνει αυτό, ¨καταδικασμένη¨ να κυνηγάει μονίμως τον καλύτερό της εαυτό. Θέλει πολύ δύναμη, αυτοσυγκέντρωση και αυτοπειθαρχία, για να μπορέσεις να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο και η αξιοσύνη της εντοπίζεται στο νεαρό της ηλικίας της, διοχετεύοντας όλη της την ενέργεια της νιότης της, στον σκοπό. Μέσα από τρομερές δυσκολίες στις συνθήκες προπόνησης, κατάφερε να διακριθεί (με τα προηγούμενα πανελλήνια ρεκόρ της) και εν τέλει να διαπρέψει με τα μετάλλιά της σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

   Να σε έχει ο Θεός καλά κοριτσάρα και να έχεις πάντα επιτυχίες στη ζωή σου. Σ΄ ευχαριστούμε για τη χαρά που μας πρόσφερες και την υπερηφάνεια που μας γέμισες.