Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τους υπεύθυνους περιφερειακούς ομοσπονδιακούς προπονητές, οι οποίοι επιλέχθηκαν μετά την πρόκληση ενδιαφέροντος που είχε δημοσιευθεί την 1η Οκτωβρίου «για κάλυψη θέσεων προπονητών αναπτυξιακού προγράμματος».

Προπονητής της ΕΚΑΣΔΥΜ μαζί με την ΕΚΑΣΚΕΜ είναι ο Στέλιος Χατζηϊωάννου. Ο Στέλιος Χατζηιωάννου γεννήθηκε το 1980 στην Κατερίνη, είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Σερρών με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση και κάτοχος μεταπτυχιακού στην προπονητική ομαδικών αθλημάτων. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στις ακαδημίες του Πιερικού και στη συνέχεια, εκτός από τον Πιερικό, αγωνίστηκε και στον Πανσερραϊκό, τον Αρχέλαο και τον Πιερικό Αρχέλαο. Ως προπονητής εργάστηκε στις ακαδημίες του Πανσερραϊκού, του Πιερικού και τα αγωνιστικά τμήματα του Πιερικού και του Πιερικού Αρχελάου, έχοντας κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα στην ΕΚΑΣΚΕΜ και μία 6η πανελλήνια θέση με το εφηβικό το 2012 στην Καβάλα.

Πρωταρχικός στόχος είναι η καθημερινή επαφή με τα σωματεία για την καταγραφή των επίλεκτων αθλητών και τα προβλήματα των Ακαδημιών. Οι περιφερειακοί προπονητές, οι οποίοι θα έχουν και την ευθύνη των προπονήσεων στα κλιμάκια αγοριών των αντίστοιχων περιοχών, είναι οι εξής:

Πέτρος Γκαϊτατζής: Επικεφαλής προπονητής Βορρά

Δημήτρης Μπουσβάρος: Επικεφαλής προπονητής Βορρά

Νίκος Σερέτης: ΕΚΑΣΘ

Σίμος Παπαδόπουλος: ΕΚΑΣΘ

Σπύρος Κάτσικας: ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Στέλιος Χατζηϊωάννου: ΕΚΑΣΚΕΜ/ΕΚΑΣΔΥΜ

Δημήτρης Σταυρόπουλος: ΕΣΚΑΘ

Παντελής Σπήλιας: ΕΣΚΑΒΔΕ

Ιωάννης Καλαμπόκης: Επικεφαλής προπονητής Νότου

Θοδωρής Σιαρρές: Επικεφαλής προπονητής Νότου

Δημήτρης Πεγιούδης: ΕΣΚΑ/ΕΣΚΑΝΑ

Σπύρος Σαμόλης: ΕΣΚΑ/ΕΣΚΑΝΑ

Ευάγγελος Μάγειρας: ΕΣΚΑ/ΕΣΚΑΝΑ

Αργύρης Κουβαράς: ΕΣΚΑΣΕ

Ιωάννης Χρυσανθόπουλος: Πελοπόννησος

Κωνσταντίνος Κομποδιέτας: ΕΚΑΣΚ

Ιωάννης Τσακίρης: Νησιά