Ξεκίνησαν οι εγγραφές αγοριών και κοριτσιών 6-14 ετών στην Ακαδημία μπάσκετ Διόσκουροι Κοζάνης.

Ανακοινώνουμε την έναρξη των προπονήσεων των Ακαδημιών μας, για τη σεζόν 2021-22, με την εφαρμογή του χειμερινού προγράμματος προπονήσεων.

    Τα τμήματά μας δε σταμάτησαν καθόλου τις προπονήσεις καθ΄ όλη τη θερινή περίοδο. Τα αγωνιστικά τμήματα Παίδων και Εφήβων κατέκτησαν τα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. μέσα στον Ιούλιο (για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά) και εκπροσώπησαν τη Δυτική Μακεδονία με μεγάλη επιτυχία, στα πανελλήνια πρωταθλήματα της Ε.Ο.Κ., ενώ τα τμήματα Ακαδημιών (αγόρια και κορίτσια) συνέχισαν τις προπονήσεις αδιαλείπτως με παράλληλα camp και διαγωνισμούς.

  Η συμμετοχή μας στο πρόγραμμα ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. (για τις 50 καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα), συνεχίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2021/22 όπου ασφαλίζονται δωρεάν όλοι οι αθλητές για τραυματισμούς στις προπονήσεις.

    Οι εγγραφές νέων αθλητών/τριών σε όλα μας τα τμήματα συνεχίζονται κανονικά. με δώρο στολή και σάκο. Για το νέο πρόγραμμα προπονήσεων θα ενημερωθείτε με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα μας www.dioskouroibc.gr αλλά και με προσωπικά μηνύματα, καλώς εχόντων των πραγμάτων μέχρι την Παρασκευή 03/09/21.  

    Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές μας καλή αγωνιστική και σχολική χρονιά, με υγεία και κέφι για μπάσκετ με τα χρώματα των Διόσκουρων.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ:

Χωλόπουλος Άρις

Σιακαβάρας Δημήτριος

Καραλίβανος Γεώργιος

Ρήνος Δημήτριος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:  Γιάννης Γκοβεδάρος  (Υπεύθυνος Τμημάτων Υποδομής) 6936534778  , Σιακαβάρας Δημήτρης 6936102617