Σε ευχάριστα ..έξοδα!! μπήκε πάλι το Σωματείο μας, αφού το τριήμερο 05, 06 και 07 Φεβρουαρίου μοίρασε 12 φλουριά και αντίστοιχα δώρα από τη μπουτίκ της ομάδας, στους/στις τυχερούς/ρες των τμημάτων μας. Υπό τη σκιά της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει την κοινωνία μας, αλλά και της συνεχιζόμενης πίεσης που ασκεί η πανδημία, τα τμήματα των Διόσκουρων βρήκαν την ευκαιρία να ¨αποδράσουν¨ και να χαρούν τη διαδικασία.

   Από την άλλη ήταν και ένα κουραστικό τριήμερο για τους αθλητές μας, το οποίο περιείχε εξαντλητικές μετρήσεις και αξιολογήσεις (σωματομετρικές, αθλητικές και τεχνικές) και οι οποίες μόλις ολοκληρωθούν, θα δοθούν σε έντυπη μορφή στους γονείς με τις παρατηρήσεις των προπονητών και με οδηγίες για εξατομικευμένη εκγύμναση και διατροφή. Το καλό είναι ότι όλα τα παιδιά κατάλαβαν, πως αυτές οι αξιολογήσεις δεν έχουν στόχο να αναδείξουν τον/την καλύτερο/η, αλλά να εντοπίσουν τις αδυναμίες του/της κάθε αθλητή/τριας και να μας οδηγήσουν στοχευμένα στις κατάλληλες ενέργειες. Βέβαια το ¨καμπανάκι¨ χτυπάει και για τη Διοίκηση αφού αξιολογείται και αυτή περιμένοντας τις απαντήσεις των γονέων στα ερωτηματολόγια τα οποία μοιράστηκαν, με την απαίτηση η κριτική να είναι σκληρή και φυσικά ανώνυμη.

   Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά μας, για την προσπάθεια που καταβάλλουν προκειμένου να βελτιωθούν και για τον ζήλο τον οποίο επιδεικνύουν καθημερινά στις προπονήσεις. Ευχαριστούμε και όλους τους Γονείς για την εμπιστοσύνη τους και την ενεργή συμμετοχή τους, στα δρώμενα της ομάδας.

Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο ειδικά από τα τμήματα μικρών ηλικιών έχουμε αναρτήσει στην κλειστή ομάδα (για ευνόητους λόγους) που είναι για τους γονείς των Ακαδημιών.

Ο Γενικός Αρχηγός Γκοβεδάρος Ιωάννης

   Υ.Σ.1:  Το Α΄ Ακαδημιών όντας το πιο δυναμικό μας τμήμα, δικαίως είχε δύο τυχερούς. ¨Κακές γλώσσες¨ που μιλούν για  οργανωτικό λάθος, χα,χα …απλά κάνουν λάθος!!!

   Υ.Σ.2:  Καλωσορίζουμε τον Πρόεδρό μας ως ενεργό μέλος πλέον, στο κλειστό κλαμπ του προγράμματος ¨AKADEMIES STAR TREK – DIAKTINISMOS¨ που τρέχει ήδη στις Ακαδημίες μας, αφού κατάφερε να είναι παρόντας σε όλα τα τμήματα και σε όλα τα γήπεδα, κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας.

Οι τυχεροί:

Α΄ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ:          ΙΩΑΝΝΗΣ,  ΚΩΝ/ΝΟΣ

Β΄ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ:          ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γ΄-Δ΄ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ:     ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ε΄ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ:          ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ

ΣΤ΄-Ζ΄ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ:    ΗΛΙΑΣ

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ:              ΒΑΣΙΛΗΣ

ΠΑΙΔΙΚΟ:                       ΗΛΙΑΣ

ΕΦΗΒΙΚΟ-ΑΝΤΡΙΚΟ:    ΘΩΜΑΣ

ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 1-2: ΦΑΙΗ

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ:         ΒΑΡΒΑΡΑ

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ:                 ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Καλή Χρονιά σε όλους!!