Το 2ο καλοκαιρινό camp των Διόσκουρων θα γίνει τον Αύγουστο με όσα παιδιά θέλουν να αξιοποιήσουν την θερινή περίοδο. Ο χειμώνας με τα συνεχόμενα lockdown δεν επέτρεψε στα παιδιά να αθληθούν. Οι Διόσκουροι δίνουν την ευκαιρία στους νεαρούς να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος.

Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη περίοδος για την ατομική βελτίωση των αθλητών. Χωρίς το άγχος της καθημερινότητας τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Με συστηματική δουλειά, συμβουλές διατροφής, πρόγραμμα σωματικής βελτίωσης στον στίβο παράλληλα με το μπάσκετ οι νεαροί αθλητές μας εξελίσσονται.

Οι εγγραφές στα καλοκαιρινά τμήματα συνεχίζονται για όλο το καλοκαίρι για όποιον θέλει να εκμεταλλευτεί την περίοδο ώστε να αποκτήσει τεχνικές δεξιότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον υπεύθυνο ακαδημιών κ. Γιάννη Γκοβεδάρο (τηλ. 6936534778) ή στον προπονητή κ. Δημήτρη Σιακαβάρα (τηλ. 6936102617).   

Δείτε φωτογραφίες από την 2η εβδομάδα του camp Ιουλίου όπου οι αθλητές χρησιμοποιούν τον αθλητικό εξοπλισμό της ομάδας για να εξελιχθούν.