Οι Διόσκουροι ανακοινώνουν την έναρξη των θερινών τμημάτων προπονήσεων, από τη Δευτέρα 03/07 και μάλιστα με ..στίβο, δίνοντας ραντεβού στον στίβο του ΔΑΚ Κοζάνης στις 19:00. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει 2-3 προπονήσεις στο κλειστό γυμναστήριο του Αγ. Γεωργίου (κάτω από το Κέντρο Ποντιακού Ελληνισμού στην οδό Φιλίππου) ανάλογα με την ηλικία και, 2 προπονήσεις στον στίβο του ΔΑΚ (κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 19.00 το απόγευμα). Όλες οι προπονήσεις θα διεξάγονται από Δευτέρα ως Πέμπτη.

 Το Σωματείο μας συνεχίζει για 4η συνεχόμενη χρονιά τα θερινά του προγράμματα, τα οποία αποτελούν βασικό πυλώνα της αθλητικής παιδείας που επιθυμεί να ¨μπολιάσει¨ στους αθλητές και στις αθλήτριές του και τα οποία χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης από παιδιά και γονείς. Σκοπός μας είναι, αφενός να αντιληφθούν όλοι οι συμμετέχοντες ότι το σύγχρονο μπάσκετ, όπως και όλα τα αθλήματα, απαιτεί συνεχή άσκηση, δύναμη και αντοχή και αφετέρου, να γίνει η προσωπική εκγύμναση βίωμα και ¨ανάγκη¨ από την πιο τρυφερή ηλικία. Η συμμετοχή δεν είναι υποχρεωτική και όλοι/ες δικαιούνται ¨άδειες¨ για τα ..μπάνια. Ο αθλητισμός δεν κάνει διακοπές..

 Οι Γονείς των ήδη εγγεγραμμένων αθλητών και αθλητριών μας, θα ενημερωθούν με προσωπικά μηνύματα (sms) για τα ωράρια, μέχρι το Σάββατο. Καλούμε και τους γονείς που επιθυμούν τα παιδιά τους να μας γνωρίσουν και να συμμετέχουν στα προγράμματά μας, να έρθουν και να δοκιμάσουν. Τα προγράμματα τόσο στο Κλειστό Γυμναστήριο όσο και στο στίβο, είναι προσαρμοσμένα ηλικιακά και θα γίνονται με την υπεύθυνη καθοδήγηση και επιτήρηση των προπονητών μας. 

 Πληροφορίες: Γιάννης Γκοβεδάρος, Υπεύθυνος Ακαδημιών Διόσκουρων Κοζάνης (τηλέφωνο επικοινωνίας 6936534778).

Γιάννης Γκοβεδάρος

Υπεύθυνος Ακαδημιών

ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ