Πρωτόγνωρη η κατάσταση φέτος στα μίνι των Ακαδημιών μας (Αγόρια-Κορίτσια), για δύο διαφορετικούς λόγους. Αφενός η τρομακτικά μεγάλη προσέλευση νέων αθλητών/τριών που μας δημιουργεί ¨ευχάριστους μπελάδες¨, αφετέρου η ισχυρή απουσία του ¨μέντορα¨, Δημήτρη (Τζίμη) Ρήνου. Ένας, μεταφορικά ¨ζεν πρεμιέ¨, των τμημάτων που αναλάμβανε και  κατόρθωνε να κερδίζει την ψυχή αθλητών/τριών και γονέων.

  Από το 2010 που ξεκίνησε η συνεργασία μας, ο ¨Τζίμης¨ κέρδισε τους πάντες και τα πάντα με τον μειλίχιο χαρακτήρα του και κυρίως τη δουλειά του, σε όποιο τμήμα ορίστηκε να αναλάβει. Ήπιων τόνων, υπομονετικός, μεθοδικός και κυρίως ¨μαέστρος¨ στη διαχείριση της ψυχολογίας των παιδιών, επέδειξε μοναδικό έργο και έκτισε αθλητές/τριες με χαρακτήρα πρωταθλητή.  

  Έτσι λοιπόν, έγινε φίλος μας και αναπόσπαστο κομμάτι των ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ. Όμως ο χρόνος είναι αδίστακτος, τα προγράμματα πιεστικά και δεσμευτικά, αναγκάζοντας τον ¨Τζίμη¨ μετά από συνεχόμενες αναθεωρήσεις εν τέλει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, (χαχα… πήρε σύνταξη που λένε και τα παιδιά) αφήνοντας πίσω του ένα τεράστιο κενό το οποίο όμως θα καλύψουν επαρκώς οι νεώτεροι (ηλικιακά), φερέλπιδες και καταρτισμένοι προπονητές που επιλέξαμε. Τζίμη, όταν όλοι περιμένανε να έρθει το Σαββατοκύριακο, εμείς παρακαλούσαμε να τελειώσει!! Συνεπής όμως στο καθήκον, ποτέ δεν εγκατέλειψες τα ¨παιδιά σου¨, θυσιάζοντας οικογενειακές και προσωπικές στιγμές…

   Φίλε ¨Τζίμη¨, το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι λίγο ως λέξη, για την προσφορά σου. Ως έννοια όμως είναι ανεκτίμητη όταν απευθύνεται στο πρόσωπό σου, για τα όσα προσέφερες στην μπασκετική σου οικογένεια, τους μικρούς ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΥΣ, αλλά και στο μπάσκετ της Κοζάνης.

   Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τις επιτυχίες σου, τα επιτεύγματά σου και την προσφορά σου (θα θέλαμε πολλές σελίδες), τόσο ως αθλητής όσο και ως προπονητής. Υποκλινόμαστε στο κύρος σου, στην αγάπη σου για τα παιδιά και στην προσφορά σου, πρώτα σε αυτά και μετά στο Σωματείο.

   Σύσσωμο το Δ.Σ. και η οικογένεια των ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ, σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ θερμά για όλα τα παραπάνω όλα αυτά τα χρόνια και σου απευθύνουμε και δημόσια, την πρόταση για τη θέση του επίτιμου Μέλους στο Δ.Σ. του Σωματείου μας, ως ελάχιστη  αναγνώριση της προσφοράς σου.

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για όλα!!!

Με Εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Δημήτρης Βλαχόπουλος