Το δεύτερο παιχνίδι της ομάδας μας ήταν στο γήπεδο 1 των εγκαταστάσεων του ¨PROMITHEAS PARK¨ με αντίπαλο τον ιστορικό Γ.Σ. Βόλου. Εντυπωσιασμένοι μείναμε όλη στην αποστολή, από την πληρότητα και την πολυμορφικότητα των εγκαταστάσεων. Δύο γήπεδα, ένα προπονητήριο και πολλοί βοηθητικοί χώροι με σάουνα, μασάζ και πολλά άλλα. Αυτά όμως που εντυπωσίασαν άπαντες, ήταν οι ρομποτικές κάμερες που κατέγραφαν μόνες τους, τους αγώνες και οι τζαμαρίες μεταξύ των δύο γηπέδων, απ΄όπου μπορούσες να παρακολουθήσεις δύο αγώνες ταυτόχρονα. Αλλά επειδή κανένας δεν είναι τέλειος …ο πίνακας στο μικρό γήπεδο, κατέγραφε μόνο τα ομαδικά φάουλ (..όχι, που δεν θα έβρισκε κάτι στραβό ο Έλληνας να πει).

   Στα του αγώνα, η εμφάνιση της ομάδας μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν εφάμιλλη του χθεσινού εφιαλτικού 4λεπτου και η ανησυχία όλων μας ήταν έκδηλη. Στην επανάληψη όμως τα παλληκαράκια μας αφυπνίστηκαν, έπαιξαν σαν Διόσκουροι και (για την ιστορία) κατέκτησαν το ροζ φύλλο, απέναντι στη μαχητική ομάδα του Γ.Σ. Βόλου, μειώνοντας αισθητά τα λάθη και αυξάνοντας εντυπωσιακά τα ριμπάουντ.

   Το πρόγραμμα προβλέπει ξεκούραση, αφού αύριο μας περιμένει δύσκολη ημέρα με δύο αγώνες, απέναντι σε δύο πολύ ισχυρούς αντιπάλους (Π.Α.Ο.Κ. στις 09:30 και ΕΣΠΕΡΟ στις 15:30). Το απόγευμα θα συνοδέψουμε τους αθλητές μας στα γήπεδα του PROMITHEAS PARK¨, προκειμένου να παρακολουθήσουν αξιόλογα παιχνίδια των Παίδων.

   Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στα παιδιά μας, που παρά την κατήφεια από το χθεσινό άτυχο φινάλε, συνήλθαν άμεσα και έδωσαν δείγμα των ικανοτήτων τους. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας και κυρίως οι αθλητές μας ότι, σε αυτή τη σειρά αγώνων του τουρνουά χωρίς βαθμολογίες και κατάταξη, προέχουν άλλα πράγματα και όχι η νίκη. Προέχουν, η συμμετοχή, η προσπάθεια, η απόκτηση εμπειριών, οι γνωριμία με το επίπεδο άλλων περιοχών και ομάδων και η διαχείριση των λαθών. Το μέλλον είναι δικό τους και η δική μας υποχρέωση είναι να τους προσφέρουμε τις καλύτερες και τις περισσότερες, το δυνατόν εμπειρίες και εφόδια.

   Τέλος ένα μεγάλο μπράβο και στους γονείς που έκαναν ένα μεγάλο ταξίδι και μάλιστα εργάσιμες ημέρες, προκειμένου να παρακολουθήσουν και να εμψυχώσουν τα παιδιά τους.