Το πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό όργανο της ΕΟΚ μετά από συνεδρίαση αποφάσισε τα εξής:

Για γεγονότα που έγιναν στον αγώνα Αιγάλεω – Πρωτέας Βούλας για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Ανδρών (19.12.2021) να επιβάλλει

1.Στο σωματείο Αιγάλεω ΑΟ την πειθαρχική ποινή των τριών αγωνιστικών ημερών κεκλεισμένων των θυρών από αγώνες του πρωταθλήματος.

2.Στους Αλέξανδρο Ζαβό (προπονητή του σωματείου Αιγάλεω), Ηλία Στρατικόπουλο (προπονητή του σωματείου Αιγάλεω) και Ιωσήφ Κωστόπουλο (συνοδό του σωματείου Αιγάλεω) την πειθαρχική ποινή της προσωρινής στέρησης του δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων τους για διάστημα 20 ημερών.

Για γεγονότα που έγιναν στον αγώνα ΚΑΟΧ Ευρώπη 87- Ευκαρπία να επιβάλλει στον Αλέξανδρο Παναγιωτόπουλο την πειθαρχική ποινή της προσωρινής στέρησης του δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων τους για διάστημα 30 ημερών.

Για γεγονότα που έγιναν στον αγώνα Μελίκη-Αναγέννηση Καρδίτσας να επιβάλλει στον Φίλιππο Πεϊμανίδη, έφορο της ομάδας ΓΑΣ Μαλίκης την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον κύριο αγωνιστικό χώρο των γηπέδων όπου αγωνίζεται οποιαδήποτε ομάδα του σωματείου του για χρονικό διάστημα 40 ημερών.