Η προετοιμασία των Διόσκουρων έφτασε στο τέλος της και πλέον το 1ο παιχνίδι της σεζόν είναι ante portas.

 

Ο πρώτος αντίπαλος για φέτος είναι ο Πρωτέας Γρεβενών, μια ομάδα με μακρά πορεία στην Γ΄ εθνική που ομολογουμένως είναι πολύ επικίνδυνη. Οι κυανόμαυροι όμως φέτος έχουν το πιο πλήρη ρόστερ των τελευταίων ετών και θέλουν μια καθαρή νίκη στην πρεμιέρα.

 

Ο φίλαθλος κόσμος της Κοζάνης καλείται στο γήπεδο την Κυριακή 16/10/2016 στις 17:00 να στηρίξει την φετινή προσπάθεια της ομάδας της Κοζάνης.

 

Στις άλλες αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής ξεχωρίζει η αναμέτρηση των Φαρσάλων με τους Τιτάνες, μιας και οι 2 ομάδες έχουν πρωταγωνιστικές βλέψεις για την κατηγορία.

Η Φλώρινα υποδέχεται την Ελίμεια στο άλλο δυτικομακεδονίτκο ντέρμπυ, ενώ εύκολο έργο φαίνεται να έχουν τα Ιωάννινα και ο Εύαθλος.

 

Οι αγώνες

 

 

1η Αγωνιστική (16/10/16)

ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

 ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ

ΦΣΦ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 ΓΣ ΕΛΙΜΕΙΑΣ

ΓΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

 ΓΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ

ΒΙΚΟΣ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

 ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚ. ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ

 ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

ΑΣ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ

 ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ

 ΣΚ ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ