Αρχίζει το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής με τους Διόσκουρους να υποδέχονται, μια ώρα νωρίτερα από την συνηθισμένη, το Αγρίνιο την Κυριακή στις 17:00.
Αρχίζει το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής με τους Διόσκουρους να υποδέχονται, μια ώρα νωρίτερα από την συνηθισμένη, το Αγρίνιο την Κυριακή στις 17:00.
Έχοντας κάνει μια μεγάλης κλίμακας ανανέωση η ομάδα των Διόσκουρων θα παίξει τον 1ο επίσημο αγώνα για φέτος απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Αγρινίου, και όλοι περιμένουμε να δούμε σε ποιο βαθμό είναι έτοιμη η ομάδα.
Ο Ηρακλής μετά τις εκωφαντικές μεταγραφές πηγαίνει στον Πρωτέα με τον τίτλο του φαβορί. Ενώ η Καστοριά που επίσης πρωτοστάτησε στο μεταγραφικό παζάρι έχει εύκολο έργο απέναντι στον Πανεδεσσαικό.
Η Σιάτιστα θα πρέπει να υπερβεί τον εαυτό της αν θέλει την νίκη απέναντι στον Αίολο Αστακού που είναι από τα φαβορί για την άνοδο.
Οι αναμετρήσεις :
ΔΑΚ Γρεβενών 18.00 Πρωτέας Γρ.-Ηρακλής Κοζ. Σιταρίδης-Γαζέτας (Κηπουρίδης)
ΔΑΚ Μελίκης 18.00 Μελίκη-Καρδίτσα Φουτζήλας-Γρέκος (Βάτσιος)
ΔΑΚ Βόνιτσας 17.00 Βόνιτσα-Λάρισα 1964 Κωνσταντινίδου-Καρπάνος (Κανελλόπουλος)
Βάκης Παρασκ. 18.00 Μεταμόρφωση Β.-Νίκη Β. Πιτσίλκας Μ.-Φακίτσας (Μόρφης)
Σιάτιστας Νέο 17.00 Σιάτιστα-Αίολος Αστακού Ζαχαρής-Ξέρας (Χατζηπαναγιωτίδης)
Καστοριάς 18.00 Καστοριά-Πανεδεσσαϊκός Δαμίγος-Αγραφιώτης (Πλεξίδας)
ΔΑΚ Κοζάνης 17.00 Διόσκουροι Κοζ.-Αγρίνιο Τζιοπάνος-Κουκουλεκίδης (Μπαταούλα)