ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ 44-59

Ο αγώνας ήταν μια ολόκληρη χρονιά για τους Διόσκουρους και την Καστοριά. Και οι 2 ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους με την Καστοριά να είναι ο νικητής της αναμέτρησης με το ευρύ 44-59. 

Η αρχή που έκανε η Καστοριά ήταν ιδανική προηγούμενη με 8-20 και έχοντας βάλει 3 καλάθια και φάουλ δείχνοντας πόσο ψυχωμένη μπήκε στον αγώνα.

Οι Διόσκουροι απάντησαν και επέστρεψαν στο σκορ βάζοντας δύσκολα σουτ. Στο 3ο δεκάλεπτο όμως η 1-3-1 πίεση της Καστοριάς σε όλο το γήπεδο προξένησε σύγχυση στην άπειρη ομάδα των Διόσκουρων οι οποίοι υπέπεσαν σε σωρεία λαθών χάνοντας και τον αγώνα. Οι Διόσκουροι για 3 δεκάλεπτα έπαιξαν άμυνα ζώνης 2-1-2, ενώ αντιθέτως η Καστοριά προτίμησε να παίξει άμυνα ατόμων για το μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού.

Οι δηλώσεις του κ. Καραταγλίδη (προπονητή της Καστοριάς).

¨Ημασταν το φαβορί από την αρχή του πρωταθλήματος και το ξέραμε. Έμενε μόνο να το αποδείξουμε και στο γήπεδο. Σήμερα παίξαμε καλά και πήραμε μια νίκη που κατά πάσα πιθανότητα μας στέλνει στην επόμενη φάση.Συγχαρητήρια στους Διόσκουρους για την δουλειά που κάνουν, αν έχουν υπομονή η προσπάθειά τους θα αποδώσει καρπούς.

Οι δηλώσεις του προπονητή κ. Ρήνου Δ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!!!. Mε μια μεγαλύτερη πιο έμπειρη και στις λεπτομέρειες καλύτερη ομάδα όπως μαρτυρά και το τελικό σκόρ.

Από κάθε δυνατό παιχνίδι έχεις μόνο να κερδίσεις και κυρίως μία νεανική ομάδα όπως η δικιά μας είτε το αποτέλεσμα είναι θετικό είτε αρνητικό και αυτό και ατομικά αλλά κυρίως ομαδικά.
Ένα παιχνίδι μπάσκετ (όπως και το παιχνίδι της ζωής) κρίνεται στις λεπτομέρειες όταν εσύ όμως κάνεις την προσπάθεια σου από την αρχή ως το τέλος. Για να έχεις όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα πρέπει να έχεις και καθαρό μυαλό εμπειρία και τύχη.
Παρόλες όμως τις ατυχίες της ομάδος μας (ιώσεις , τραυματισμοί , πολλά φάουλ απόκριεςκ.λ.π.) τα παιδιά της ομάδος μας αγωνίστηκαν με φοβερή διάθεση ζήλο και πολύ συναίσθημα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού έλλειψαν όμως η ηρεμία και η σωστή διαχείριση του παιχνιδιού στα σημεία που έπρεπε, πάντα απέναντι σε μία πιο έμπειρη ομάδα.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ξανά σε όλους με την ελπίδα αυτό το παιχνίδι να είναι η αφορμή να γίνουμε πιο ήρεμοι, πιο σοβαροι , να πιστέψουμε στις δυνατότητες μας ατομικά και ομαδικά και τελικά πιο καλή στις λεπτομέρειες πιο ΟΜΑΔΑΡΑ!!!!

το φίλμ του αγώνα:                   

                             ΠΟΝΤΟΙ ΡΙΜΠ ΑΣ  ΚΛΕΨ ΚΟΨ  ΛΑΘΗ 
5. ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ    0           0      0       0         0         0

6. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ    0           0      0        0       0          0 

7. ΨΩΜΙΑΔΗΣ         4          2       0        1         0         1 
8. ΓΚΟΒΕΔΑΡΟΣ 5(1)      2        0        3         0         1 
9. ΑΛΒΑΝΟΣ          0         0        0        0         0          0

 10.ΓΚΛΙΑΝΑΣ        13        4        3        1         1         2
11. ΚΑΡΑΣΙΜΟΣ (΄96) 8   0         0        0         0        0
12. ΠΛΟΣΚΑΣ             6     1         0        0         0        0
13. ΚΑΡΑΣΙΜΟΣ (΄98) 8   6         0        1         0        2
14. ΓΚΑΛΙΑΜΟΥΤΣΑΣ  0  4          0        4         1        0
15. ΚΟΥΤΣΙΩΝΑΣ        0   0         0         0        0        0