Ξεκινάνε τα πρωταθλήματα για τα μικρά ηλικιακά μας τμήματα.

  Παγκορασίδες, Παμπαίδες και μίνι Παίδες, καλούνται να μπουν στη μάχη!!

  Αυτό που περιμένανε όλη τη χρονιά οι αθλητές και αθλήτριές μας, αρχίζει και πέρα από τον ενθουσιασμό που προκαλεί σε όλους μας, ως Σωματείο οφείλουμε να σας ενημερώσουμε για τους περιορισμούς και τις συνθήκες διεξαγωγής.

  Κατ΄ αρχάς, αυτά τα πρωταθλήματα είναι ανεπίσημα και κύριος στόχος τους είναι να ¨βάλουν¨ τα παιδιά στα μεγάλα γήπεδα, να μπουν στη διαδικασία αγωνιστικού περιβάλλοντος και να εφαρμόσουν (με κανόνες και όρια), όσα μαθαίνουν στις προπονήσεις τους. Άλλωστε αποτελέσματα και βαθμολογίες δεν θα υπάρχουν, αφού σκοπός είναι η συμμετοχή και η προσπάθεια, χωρίς νικητές και ηττημένους. Ο χρόνος συμμετοχής του/ης για κάθε αθλητή/τριας θα είναι ίδιος για όλους (βάσει Κανονισμών), με απώτερο σκοπό τη συμμετοχή στο παιχνίδι.

  Δικαίωμα συμμετοχής στα εν λόγω πρωταθλήματα θα έχουν για το Παμπαίδων και Παγκορασίδων αθλητές και αθλήτριες αντίστοιχα, γεννημένοι/νες τα έτη 2008 και 2009, ενώ για το μίνι Παίδων τα έτη 2010 και 2011. Προϋπόθεση είναι η κατοχή Δελτίου Αθλητή/τριας και Κάρτας Υγείας, ενώ για το μίνι Παίδων αρκεί μόνο η Κάρτα Υγείας. Επίσης, λόγω των υγειονομικών μέτρων απαιτούνται πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ, ή αρνητικό rapid test 48 ωρών, ή αρνητικό self test ημέρας, προτιμότερο σε έντυπη μορφή, τα οποία πρέπει να παραδίδονται στους εφόρους ή στους προπονητές. Χωρίς αυτά κανένας και καμία, δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο.

  Οι μετακινήσεις στους εκτός έδρας αγώνες θα γίνεται από τους γονείς σε συντονισμό με τη Διοίκηση, ενώ για όσους αδυνατούν να μετακινηθούν πρέπει να το δηλώνουν εγκαίρως. Άλλωστε σε όλους/ες θα δοθούν σχετικές υπεύθυνες δηλώσεις μετακίνησης. Οι ημέρες, οι ώρες και τα γήπεδα αγώνων θα ανακοινώνονται από την ιστοσελίδα μας κάθε Παρασκευή πρωί, καθώς και στις προπονήσεις των τμημάτων μας από τους εφόρους και τους προπονητές, ανάλογα με την ενημέρωση που θα γίνεται από την Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.

  Είναι η πρώτη επαφή των παιδιών μας με επίσημη διαδικασία αγώνων και πρόθεση της Διοίκησης, είναι αυτή να γίνει ομαλά και με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

  Καλή αρχή και απολαύστε το παιχνίδι.